USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Замок Любарта» - знову на 1+1

7 Квітня 2015 14:19
Волинська команда КВН «Замок Любарта» боротиметься за місце у чвертьфіналі «Ліги сміху».

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу 1+1, - пишуть наші колеги з Таблоїду.

11 квітня на телеканалі 1+1 о 21:00 триватиме друга гра 1/8 фіналу Першого чемпіонату України з гумору «Ліга сміху». Луцька команда КВН «Замок Любарта» успішно виступила на фестивалі та пройшла да 1/8 «Ліги сміху».

Зірковим наставником команди став шоу-мен та телеведучий Юрій Горбунов. У складі команди «Замок Любарта» виступають Назар Пащук, Рома Копитко, Андрій Познякевич, Вова Тишкун, Рома Холод та Михайло Денисов. Хлопці змагатимуться з такими командами, як «Одесские мансы» (Одеса), «Любимый город» (Харків), «Manhattan» (Полтава-Рівне), «Сахара не надо» (Іллічівськ) та «Заинька» (Запоріжжя).

Згідно з умовами конкурсу команда повинна не лише показати власні жарти, а й вигадати роль для свого наставника, який допоможе їм у боротьбі за місце в чвертьфіналі «Ліги сміху».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль Показати IP 7 Квітня 2015 15:09
Вболіваймо за наших!
Вітя Показати IP 7 Квітня 2015 16:07
юмарок попахує нафталінчіком у вас рєбята. В наш час був би такий проект то з луцка була б куда сильніша команда, а так...
Назар (Замок Любарта до Вітя Показати IP 7 Квітня 2015 20:01
Від імені нашої команди дякуємо "Волинським новинам" за постійне та своєчасне оприлюднення інформації про наші досягнення. Приємно))) Віктор а вам успіху
До Віті Показати IP 7 Квітня 2015 16:43
Що, серйозний клоун? В "наш час", понти для тих, що приїхали. Нормальні хлопці, нормальні жарти, а якщо ти вже нафталіновий, то це твої проблеми. Язиком молоти в неті - не справу робити для слави Волині та міста. То-то, нфаталінчик ти наш багатовіковий!
Присяжнюк Показати IP 19 Квітня 2015 19:09
Пащук зробив те,чого не вдавалось нікому! він вивів команду на тєлік! можливо він чи колектив комусь не подобається...нехай..але повагу заслуговують! маленька порада ---підписуйтесь своїми справжніми іменами та прізвищами
Андрей Дуплий Показати IP 3 Грудня 2015 18:42
У вас в команде есть один бесчестный человек! Роман Холод, он "кинул" инвалида. Продал мне планшет, который не соответствовал оговоренным требованиям. Обещал "гарантия 2 года" на самом деле - отговорки, когда я выслал ему планшет обратно, Роман отказался его получать, мотивируя это, тем, что он, якобы, исправен. Если не собирался возвращать мне деньги за планшет, зачем просил, чтобы я его выслал? Отговорки, что ему не хватило денег, чтобы отправить мне взамен этого планшета... В общем необязательный, лживый, бесчестный человек у вас в команде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus