USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Команда «Замок Любарта» знялась у проекті «Країна У»

16 Листопада 2016 16:56
Луцька команда КВН «Замок Любарта» знялася у телевізійному проекті «Країна У».

Перший випуск за участю лучан вийшов на екрани 15 листопада на каналі ТЕТ.

Добре відомі лучанам квнівці з «Замку Любарта» після успішних виступів на гумористичному шоу «Ліга сміху» вирішили взяти участь у телевізійному скетчкомі «Країна У». «Країна У» - це короткі історії-замальовки про життя українців з різних регіонів країни від студії Квартал 95 і Драйв Продакшн.

Так, хлопці порадилися з авторами, командою і відправили сценарії перших трьох епізодів продюсеру проекту Андрію Чивуріну.

Як розповів капітан команди «Замок Любарта» Назар Пащук Інформаційному агентству Волинські Новини, у відповідь вони одразу отримали завдання і графік зйомок.

У сюжеті не дуже чистий на руку, проте харизматичний, сільський голова села Великі Пузички, «прєдсєдатєль» Михайло Іванович Пастушак (Михайло Денисов) пропонує селянам різноманітні «покращення». У цьому йому допомагають його заступники – Назар Пащук і Володимир Тишкун.

Звісно, у будь-якої влади є опозиція. Так і нашому сільському голові протистоїть Дімка Опозиція (Дмитро Веремчук), який звинувачує Пастушака в корупції й крадіжках.

Серед селян, які приходять, щоб вирішити свої проблеми, особливо ініціативним є Серьога - ще один член командии Роман Копитко.

Назар Пащук привідкрив таємниці сюжету, розповівши, що в одному з епізодів зіграють учасниці луцького фольклорного гурту «Чачка» Вікторія та Олена.

Тож подивитися серії за участю лучан можна у найближчих випусках «Країни У» на телеканалі ТЕТ.

Нагадаємо, нещодавно команда "Замок Любарта" виступила на благодійному гумор-марафоні в Маріуполі, а 9 грудня запрошує на третю серію гумористичного "Замок Шоу №3" у Луцьку.

Усі, хто не встигли глянути шоу по телевізору, мають можливість глянути відео в мережі:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вітя Показати IP 16 Листопада 2016 19:44
А хто це такі?
Rygor Показати IP 16 Листопада 2016 21:18
Краще б не знімалися. Ґа-но.
Bazooka Показати IP 17 Листопада 2016 09:33
норм.село-корупція-бухло-політика.Все актуальне.сподобкалось.твердюща 4+ для мало відомих в Україні це прорив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus