USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький університет став лідером національної освіти

15 Квітня 2013 15:45
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки удостоєний Почесного звання «Лідер національної освіти» за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність із модернізації освіти в Україні та нагороджений Золотою медаллю у номінації «Компетентний підхід в освітній діяльності вищої школи».

11–13 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася XXIII Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра–2013», - повідомили у прес-службі університету.

В урочистому відкритті заходу взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки Міністра освіти і науки України Олексій Дніпров, заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник Міністра науки та вищої освіти Республіки Польща Яцек Гулінський, Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Генрик Літвін, другий секретар Посольства Чеської Республіки в Україні, директор Чеського центру у Києві Дагмар Остржанська, керівники українських ВНЗ, науковці, студенти, а також представники засобів масової інформації.

У своєму вітальному слові тимчасово виконуючий обов’язки Міністра освіти і науки України Олексій Дніпров відзначив: «Освіта – це фундамент держави, суспільства, те, на чому базується все функціонування нашої країни. На сьогодні сфера освіти – пріоритетний напрям діяльності Уряду України, і наше завдання – перевести її на новий рівень якості».

Враховуючи, що цьогоріч очікується близько 308 тисяч абітурієнтів, «виставка Освіта та кар’єра» має стати для них орієнтиром у виборі подальшої долі, а насичена програма заходу допоможе визначитися з вищим навчальним закладом та майбутньою професією». На думку Олексія Сергійовича, «ми маємо виховати спеціаліста нового покоління – конкурентоздатного, мобільного, сучасного, і сьогоднішня виставка значно допоможе нам у цьому».

Такої ж думки дотримується і заступник Міністра науки та вищої освіти Республіки Польща Яцек Гулінський: після закінчення ВНЗ «перед випускниками стоятиме дуже відповідальне завдання – продемонструвати свою компетенцію, здатність реалізовувати на практиці знання, що здобувалися протягом останніх років».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
андріана Показати IP 15 Квітня 2013 16:13
Дуже шаную наш СНУ,сама мала честь у ньому навчатися. Але свою дитину відправила здобувати освіту до Києва.
він Показати IP 15 Квітня 2013 17:15
не смішіть людей
колишній студент Показати IP 15 Квітня 2013 17:44
Андріяна вирішує за принципом діда Щукаря з "Піднятої цілини": "Я тоже за советсткую власть, но пусть она будет в соседней деревне". Універ хороший, але нехай дитина вчиться в столиці.
андріана до колишній студент Показати IP 15 Квітня 2013 20:15
А чому ви вважаєте ці речі несумісними? Наш ВНЗ хороший, а столичний - кращий.
Лучанка Показати IP 16 Квітня 2013 09:21
А чого ж тоді він не увійшов до десятка кращих вузів України. Ні один луцький вуз не увійшов.Мала честь там навчатися.Повальні хабарі, навчання ніяке, сама вчилася, бо хотіла знати щось.З групи вчилося 3-4 чоловіки.А столичні кращі, бо такі барани там не вчаться, їх просто відраховують.А тут заплатив і далі вчися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus