USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Клімчуку подарували колекцію марок. ФОТО

9 Травня 2013 12:00
Альбом з колекцією марок за 2011 рік губернатору Волині подарував директор Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ярослав Кравчук.
Подарунок головний поштар області вручив голові Волинської ОДА Борису Клімчуку під час церемонії спецпогашення маркованого художнього конверта «9 Травня. Родинна пам'ять про війну» на Театральному майдані у Луцьку 9 травня.
Участь у спецпогашенні конвертів своїм підписом та печаткою із написом «З Днем Перемоги!» взяв і губернатор Волині. Після цього йому і зробили подарунок у вигляді альбому із марками. «Я не нумізмат, але все, що мені Кравчук (директор Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ярослав Кравчук, - «ВН») дарує, передає, я все тримаю на окремій поличці. Колись придасться. Я думаю, нумізмати у мене з’являться, може, у слідуючому поколінні. Воно років 100 полежить», - зазначив Борис Клімчук.
Варто зазначити, що колекціонування марок називається філателія. А нумізмати займаються колекціонуванням монет.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Перехожий Показати IP 9 Травня 2013 21:18
Головний нумізмат Волині :D

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus