USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Листи на фронт

18 Серпня 2014 17:55
Листи українців до бійців, які воюють у зоні АТО, привезли волонтери з Волині, разом з іншою допомогою – продуктами та амуніцією.

«Декілька листів на фронт, від яких, як самі призналися бійці, вони ледь стримували сльози. І лист від мешканців Краматорська, коли десантники були в кільці оточення 18 днів без іжі, без води і будь-якої підтримки. Вижили. Нажаль не всі», - розповів директор ДП «Волинські старожитності» Олексій Златогорський.

Тексти листів, написаних незнайомим солдатам, говорять самі за себе. У них - слова про народжений в серцях українців патротизм, глибока вдячність, підтримка і надія на цих хлопців, які виконують свій обов'язок - рятують Україну.













«Дорогие ребята!

Вы даже не представляете себе, насколько мы вами гордимся! Насколько мы вам благодарны! Как каждый день смотрим новости и радуемся вашим победам! И как невыносимо больно становится, когда видим как эта ужасная война вас калечит и убивает…

Такое ощущение, вернее, стойкое чувство, что мы теперь все – одна семья. И горе, которое случается с вами не может оставить нас, находящихся в отдалении от военных действий, равнодушными.

Ребята, вы – ЛУЧШИЕ! Вы – наши ГЕРОИ!

Пусть Бог сохранит каждого из вас целым и невредимым. И… возвращайтесь скорее домой, мы вас очень ждем!»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus