USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Людиною року Волині» посмертно стане Олексій Левченко

11 Квітня 2012 12:32
Олексію Левченку, засновнику проекту «Людина року Волинського краю», посмертно присудять номінацію «Людина року Волині».
Про це повідомляє Волинська ОДТРК.
Цьогоріч акція «Людина року Волинського краю» святкуватиме 15-річний ювілей. Від часу заснування у рамках проекту вшанували понад тисячу славетних особистостей Волині. За словами Вікторії Левчук, менеджера проекту, подібні заходи надихають наших краян на нові звершення.
Цього разу переможців визначатимуть у 28-ми номінаціях. До когорти вже відомих завдяки акції волинян додасться ще 36 гідних імен. А номінацію «Людина року Волині» присудять посмертно Олексію Левченку ‒ засновнику проекту «Людина року Волинського краю». До слова, організатори акції зізнаються, що його відсутність далася взнаки.
Нагадаємо, що саме він завжди наголошував, що на цьому заході не буде «попси» ‒ лише класичний стиль. Після смерті Олексія Левченка організатори акції зіткнулися з проблемою участі українських артистів у концертній програмі дійства.
Водночас чимало є тих, хто допомагає в проведенні акції. Традиційно «пряму трансляцію» дійства забезпечить Волинська обласна державна телерадіокомпанія. Для визначення переможців у номінаціях розіслали 300 анкет в установи та організації області. Такі ж анкети розмістили на сторінках друкованих видань. Ними скористалися 200 волинян. Після опрацювання отриманих матеріалів їх подали на розгляд Вищої Експертної ради.
Акція «Людина року Волинського краю – 2011» відбудеться 29-го квітня о 15 годині в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.
Нагадаємо, Олексій Левченко, відомий на Волині бізнесмен, директор ТзОВ «Світ ЛТД», організатор акції «Людина року Волинського краю» пішов із життя 8 січня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
edehyunlpye Показати IP 29 Січня 2013 15:10
hv5fKN msnbqpwoecml, [url=http://xcusqzdlvwpv.com/]xcusqzdlvwpv[/url], [link=http://exmqdwszhyeb.com/]exmqdwszhyeb[/link], http://yvrpgztjuque.com/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus