USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маленькі їжачки стали улюбленцями Луцького зоопарку

7 Серпня 2015 18:19
Маленькі їжачки, у яких загинула мама, стали улюбленцями Луцького зоопарку. Працівники та відвідувачі звіринцю підгодовують малюків. Про це повідомляють на офіційній сторінці зоопарку у мережі Фейсбук.

"Маленьки колючі клубочки розміром з півдолоньки – такими місяць тому принесли їжачків наші відвідувачі. Мама малюків загинула, а наші працівники вигодували їх козячим молоком – спочатку із соски, а вже за кілька днів їжачки навчилися їсти з тарілочки. Нині наші колючі мешканці вже підросли і стали улюбленцями малечі й дорослих. Їжачки полюбляють варені курячі яйця, хробаків, котячі консерви, із задоволенням споживають і свіже козяче молоко", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus