USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Маленьких волинян лікують арт-терапією

19 Травня 2015 08:15
На Волині стартував соціальний проект під назвою «Арт-терапія» за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна Платформа», йдеться на сторінці спільноти останньої у Фейсбуці.

У неділю, 17 травня, координатори соціального проекту під назвою «Арт-терапія» на чолі з куратором Володимиром Бут-Гусаїмом відвідали Ківерцівський дитячий реабілітаційний центр «Сонечко».

Це – вже четверте заняття в рамках програми. Раніше активісти організували вже три арт-терапії, що відбулися в реабілітаційних центрах села Крупа та міста Рожище.

«Надалі ми плануємо провести ще декілька занять в реабілітаційних центрах, – прокоментував куратор програми Володимир Бут-Гусаїм. Також співрозмовник пояснив, що цей проект спрямований на надання допомоги дітям, які мають психологічні травми, психологічної та моральної підтримки важкохворих дітей та інших соціально незахищених груп населення, реабілітацію людей з особливостями та відхиленнями розвитку за допомогою методу арт-терапії.

Зазначимо, що заходи відбуваються в рамках програми Active Citizens Ukraine за підтримки British Council Ukraine та СГО «Молодіжна Платформа».



До слова, арт-терапією лікували і волинських бійців. Таку реабілітацію у Шешорах, на Прикарпатті, пройшли 16 бійців з Волинської та Івано-Франківської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маша Показати IP 19 Травня 2015 08:25
Які ви круті, модні слова знаєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus