USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Малюк Котя» оголошує Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка

31 Березня 2015 16:57
Укрпошта спільно з дитячим журналом «Малюк Котя» організовує конкурс дитячого малюнка «Мій рідний дім –Україна». Конкурс триватиме з 1 квітня по 31 грудня 2015 року.

Про це повідомили у прес-службі УДППЗ "Укрпошта".

«На переможців чекатимуть цікаві призи, а роботи, що найбільше вразять журі, прикрасять українські поштові марки, конверти чи картки. Укрпошта час від часу заохочує дітей до художньої творчості. Ми завжди намагаємося сприяти вихованню любові до Батьківщини, патріотичних почуттів і родинних цінностей, адже діти – це наше майбутнє!» – підкреслив виконувач обов’язків генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

Конкурс орієнтований на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (3 – 9 років). Тематика робіт має відповідати темі конкурсу і може бути надзвичайно різноманітною. Техніка виконання малюнків – довільна; формат робіт – не більше А3. Усі конкурсні роботи обов’язково повинні мати назву та короткий коментар до зображення.

Щомісяця визначатиметься 1 переможець, а впродовж 10 – 31 січня 2016 року журі обере переможця конкурсу, серед переможців кожного місяця (детальніше про умови можна дізнатися, ознайомившись із Положенням про конкурс дитячого малюнку «Мій рідний дім – Україна» на офіційному сайті УДППЗ «Укрпошта»).

Переможці кожного місяця отримають набори погашених поштових марок «Юний філателіст»: «Флора/фауна», «Спорт», «Історія», «Архітектура», «Світ дитинства» та комплект журналів «Малюк Котя».

Головний переможець отримає набір поштових марок 2015 року випуску, сувенірну книгу «Поштові марки України» та річну передплату журналу «Малюк Котя» на 2016 рік.

Конкурсанти, що посядуть друге і третє місця (за підсумками року), отримають набори поштових марок за 2015 рік та передплату журналу «Малюк Котя» на І півріччя 2016 року.

Усі роботи переможців будуть опубліковані в журналі «Малюк Котя», газеті «Поштовий вісник» та розміщені на сайтах організаторів конкурсу і в соціальних мережах.

Конкурсні роботи надсилайте за адресою: Редакція журналу «Малюк Котя», вул. Шовковична, 16а, оф. 6, м. Київ, 01024. На конверті обов’язково має бути відмітка «На конкурс».

Крім того, у квітні вийде спеціальний випуск журналу «Малюк Котя», в якому у доступній для дітей формі розповідатиметься про пошту (детальніше з інформацією про поштовий спецвипуск можна ознайомитися на сайті Укрпошти в розділі «Новини» за 26.03.2015: http://ukrposhta.ua/22785).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus