USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маневицьку колонію перепрофільовують

2 Червня 2011 12:22
Маневицьку виправну колонію №42 середнього рівня безпеки для чоловіків, засуджених вперше до позбавлення волі, перепрофільовують в установу для чоловіків, які вже раніше відбували покарання у вигляді позбавлення волі.
Таким є рішення керівництва Державної пенітенціарної служби України, - інформує Волинь-нова.
Реорганізація відбувається протягом травня-червня.
Рішення про переведення засуджених в установи виконання покарань приймає керівництво Державної пенітенціарної служби України, йдеться у повідомленні.
При переведенні засуджених враховуються такі фактори, як постійне місце проживання особи та її родичів до засудження, наявність місць у тій чи іншій установі.
Згідно зі статтею 20 Кримінально-виконавчого кодексу України про прибуття засудженого до місця відбування покарання адміністрація органу чи установи виконання покарань зобов’язана протягом трьох діб повідомити одного з членів сім’ї або близьких родичів за вибором засудженого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus