USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Марку «Поліська» хочуть повернути Луцькому СГК

30 Січня 2015 17:54
Торгова марка «Поліська», яка у більшості волинян асоціюється з продукцією Луцького спиртогорілчаного комбінату, нині стала предметом судових позовів двох підприємств, не пов’язаних з діяльністю спиртзаводу.

Проте, ДП «Укрспирт» має намір відвоювати свою торгову марку. Про це заявив керівник Луцького МДП ДП «Укрспирт» Денис Шмаров.

Нагадаємо, про розбірки волинських горілчаних мільйонерів Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло. Йшлося про те, що в редакцію звернувся бізнесмен, мовляв, його алкогольну продукцію незаконно забрали зі складів, а на підприємця тисне фірма-конкурент. Інша сторона, натомість, говорить про контрафактну продукцію й крадіжку їхньої ідеї з етикеткою. Адже сама етикетка (обидва її варіанти) дуже схожа на етикетку горілки «Поліська», яку випускали на Луцькому спиртзаводі.
Зі слів Дениса Шмарова, саме луцьке підприємство в цей процес не втручатиметься. Адже історія виникла ще до реорганізації.

Коли тодішній СГК зупинив свою роботу з виробництва ТМ «Поліська», то дистриб’ютори скористалися можливістю і зіграли на тому, що волиняни не забули про місцеву торгову марку і запатентували схожі етикетки.

«Я не знаю всіх нюансів, але наша торгова марка була найпершою. У зв’язку з тим, що колишнє керівництво перереєструвало торгову марку на фізичних осіб, і виникли такі незрозумілі моменти», - зауважив він.
керівник Луцького МДП ДП «Укрспирт» Денис Шмаров
керівник Луцького МДП ДП «Укрспирт» Денис Шмаров
Однак керівник Луцького МДП ДП «Укрспирт» переконує, що з ситуацією розбираються в «Укрспирті».

«На сьогодні центральний апарат ДП «Укрспирт» бореться за ці торгові марки. І я думаю, що марки «Волинська» і «Поліська» ми вироблятимемо», - зазначив Денис Шмаров.
Як уже повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, поки що завод не працює. Останнє зерно на підприємстві переробили 1 грудня. Однак вже наступного тижня планується запустити розлив спиртогорілчаних виробів на луцькому підприємстві, використовуючи сировину зі спиртосховищ. Згодом керівництво пообіцяло повне завантаження виробництва сировиною для виготовлення спирту. А на Луцьком МДП ДП «Укрспирт» розливатимуть горілку під новою торговою маркою для експорту до Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Січня 2015 00:24
Повернуто 9 торгових марок. Чому не випускають,кого розводять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus