USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Маршрутників, які зупиняються далеко від тротуару, пропонують карати

23 Травня 2017 08:53
Лучанин звернувся до міської влади з пропозицією зобов’язати водіїв громадського транспорту зупинятися згідно правил дорожнього руху. Тобто, не далі, ніж за півметра від краю тротуару.

Відповідне звернення залишив на сайті Відкрите місто житель обласного центру Анатолій Линник.

«Зобов’язати всіх перевізників громадського транспорту (під загрозою штрафу) зупинятися згідно правил дорожнього руху, не далі 50 сантиметрів від краю бордюра», – йдеться у зверненні лучанина.

Чоловік стверджує, що зупинки не за правилами завдають незручності пасажирам – першою чергою інвалідам і людям похилого віку.

«Так як, виходячи з маршрутки, мусиш зі сходинки ступати в яму, а далі з ями вибиратись на тротуар», – переконує чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Glover Показати IP 23 Травня 2017 09:07
коментар було видалено
Торі Показати IP 23 Травня 2017 09:14
Останнім часом люди взяли за моду писати петиції, якщо раніше вони справді мали важливе значення, то тепер що-небудь... От взяти вище згадану петицію, ну хто буде слідкувати за всіма маршутками на зупинках? чи поставити полісменів, щоб вони дивились, як зупиняється маршутка? Короче, як на мене, то дане звернення трохи абсурдне.
RLk до Торі Показати IP 23 Травня 2017 09:33
Поліцейськім всерівно що маршрутки повертають з Ковельської на Набережну з правої полоси, а тут хочуть сантиметри міряти...
Торі до RLk Показати IP 23 Травня 2017 14:23
Ну от і я про це!
Лучанин до Торі Показати IP 23 Травня 2017 09:45
Взагалі то ці речі записані в чинному ще досі законодавстві. Вірно, слідкувати нема кому, а повинні це робити ті хто відповідає за перевезення. Так, звернення виглядає абсурдним, тому що воно звучить "Почніть виконувати свої обов'язки". Чи може взагалі ні на що увагу не звертати, нехай абсолютно всі права людей порушують.
До до Торі Показати IP 23 Травня 2017 20:41
Підтримую петицію... А, відносно поліції,на зупинці біля старого ринку аби протоколи встигали писати,деякі водії маршруток у два ряди зупиняються.Там взагалі «бардак»повний з організацією дорожнього руху.
Василь Показати IP 23 Травня 2017 11:15
Повністю підтримую пана Анатолія. Сам неодноразово бачив як маршрутка на пр. Соборності зупинялась за два !!!!метри від тротуару, хоча ніхто і ніщо не заважало водію під'їхати до тротуару впритул. У мене мама має хворі ноги, ходить з паличкою, і їй дуже важко піднімати ногу так високо. Все-таки з тротуару заходити в транспорт набагато легше.
Я Показати IP 23 Травня 2017 11:23
Які зупиняються далеко від зупинки,бо там студенти одне перед одним вибігають,теж треба карати,на 10 метрів вибігає в перед і зупиняє,не виховані ,понаїжають з сіл і правлять тут свої правила,в хліві звикли біля корови першими бути,а тут місто,люди
ооо Показати IP 23 Травня 2017 11:45
Вони зупиняються так, щоб скоріше стартанути з місця. Разом з цим не даючи змоги проїхати автомобілям , які рухаються правою смугою. Карати рахую потрібно !!!
Лучанин Показати IP 23 Травня 2017 12:27
Подивіться біля старого ринку! там паркуються маршрутки в два ряди..про які сантиметри мова...там цілі метри до тротуару!!!!! а біля них попробуй проїдь, вимушений на зустрічну смугу виїзджати якщо ніякий полішук(водій маршрутки) не буде виїзджати без повороту з того хаосу!
Коля Показати IP 24 Травня 2017 21:50
Раніше ями на зупинках залатайте а тоді пишіть шо попало. Не подобається не їдь маршруткою. А хочеш когось виховувати то виховуй дома дітей, жінку, чоловіка, тещу, свекруху, або купи собі ослячу голову і їй мозгі.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus