USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Жінки волинських військових - вже в столиці

26 Травня 2014 10:10
Мами та дружини волинських бійців, які захищають Вітчизну на Сході, поїхали до столиці просити захисту для мобілізованих військових.

Нагадаємо, аби зберегти життя бійцям 51-ї бригади з Володимира-Волинського, волинські жінки поїхали до Києва у Міністерство оборони на прийом до заступника міністра.

Так, зі слів однієї із матерів мобілізованого волинянина Олени Форманюк, жінки уже з 7 ранку знаходяться біля КПП Міноборони, що на вулиці Воздухофлотській, 6 у Києві, однак поки що усередину для проведення перемовин їх не впускають.

«Якщо нас не захочуть вислухати та не пустять усередину, ми будемо піднімати увесь Київ. Добре, що є хороші знайомі активісти громадських організацій та майданів», - запевняє пані Олена.

Вимоги волинських матерів-захисниць досить прості: повернути військову частину А2331 на місце попередньої дислокації, та демобілізувати тих, кого у примусовому порядку призвали до військових лав.

За станом на 9:10 через КПП Міноборони вдалось «прорватися» волинському нардепу Євгену Мельнику, який лобіює інтереси матерів та дружин військових.

Варто зазначити, що зі слів Олени Форманюк, інформація про ймовірне блокування траси міжнародного сполучення Київ-Варшава поблизу села Ягодин 26 травня – цілковита правда. Адже, як пояснила жінка, «є люди, які чекають «сигналу» від активісток:

«Поки ми не маємо остаточної відповіді. Але я хочу, щоб усі знали: ми добиваємось справедливості для всіх синів України, які пішли воювати на Схід. Усі вони –наші діти», - підкреслила вона.

Тим часом, біля Міністерства оборони України сьогодні, 26 травня, знаходиться 8 волинянок. Відстоювати життя власних кровинок та коханих у столиці їм доводиться уже вчетверте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Філософ Показати IP 26 Травня 2014 10:25
коментар було видалено
лучани до Філософ Показати IP 26 Травня 2014 10:50
100%, ці протести організовують посібники терористів з ПР. Зараз йде війна ,тому солдат посилають де потрібно і не погоджують з родичами. СБУ повинно перевірити ці "протести".
ната до лучани Показати IP 26 Травня 2014 11:37
хай сбу перевірить спочатку воємкомати і тих хто ухиляється від мобілізації.
Ага до ната Показати IP 26 Травня 2014 12:27
А що вам легше буде, якщо повбивають і покалічать і тих, хто "ухиляється"? чи це підніме з могил тих, які вже полягли? звичайно, що ухиляються, на х..й потрібна така мобілізація, при якій вісімнадцяти-двадцяти річних новобранців на смерть посилають, а професійні військові, спецназівці і т.д., жопи в кріслах гріють, чи на базарах з бабцями воють.
вася Показати IP 26 Травня 2014 10:28
люди добивайтесь їдьте бо влада ніяка про людей ніколи не дбае!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!у них сини вдома або за кордоном а наші мають воювати! ганьба ! вони гроші тратьять на розкіш а військовим збирають по людях! ганьба!!
просто Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 10:37
В нас не влада, а екстремісти які грають на руку путлеру та відправляють молодих хлопців на розстріл, а не спецзагони, які вміють оперативно реагувати на ситуацію та знешкоджувати терористів. Забеспечення обладнанням немає, зате самі владці та їх охорона в брониках. Але суть не в обладнанні, навіть найкраще обладнання в руках молодих та недосвідчених солдат, які під час служби в ЗСУ. за весь строк вистріляли по 30 патронів з АК, не допоможе, Є тисячі людей, які служили в спецпідрозділах, гарячих точках, та які за єдину Україну та готові зачистити схід від терористів, зі слів одного з них:" влада не дає наказу на зачистку, тому що мирне населення може постраждати, але воно і так страждає від неспокійного життя та залякування від терористів. Гине багато людей через нерішучість влади. А дали б наказ ми з мінімальними втратами зачистили схід від терористів і був би спокій..." Ті люди які стоять за ідею повиннві знати, що за ідею гинуть! Приклад МАЙДАН, там люди гинули за ідею, В бою під Крутами загинуло 300 студентів,які героїчно вийшли дати відсіч кількатисячній більшовицькій армії, таких прикладів можна наводити безліч. Веду я до того, що жертви наших молодих хлопців, земляків, братів, чоловіків, батьків не повинні бути марними!!!!!!!!!!!
sos Показати IP 26 Травня 2014 10:57
А хто буде захищати Україну???!!!Може віддати Путлеру,як віддали Крим???
Просто Лучанин до sos Показати IP 26 Травня 2014 11:33
Перечитайте будь-ласка коментар вище!!!
ната до sos Показати IP 26 Травня 2014 11:34
сам вали ы захищай писати кожен розумний
Катерина до sos Показати IP 26 Травня 2014 12:28
Захищати Україну треба, але дивіться, що робиться: Молоді солдати гинуть через чиюсь халатність, якщо не гірше.Генерали міняють свої "Волги" на "Мерседеси" за рахунок грошей, виділених на армію.Оце вони вміють робити, а керувати армією їх ніхто не навчив. Тому мами правильно роблять: потрібно брати їх за штани і викидати в Словянськ, хай виживають. Сволота така! У них ні за що серце не болить, ні про що вони не переживають. То ж треба їх послати нафік, бо армією повинні керувати зовсім інші люди.
просто читат Показати IP 26 Травня 2014 10:57
Добивайтесь прийому, а ні блокуйте трасу поки " вельмишановні" генерали найдуть час для прийому, бо вони дуже зайняті - певно все дбають про мобілізованих - як краще їх забезпечити касками,бронежилетами, харчами та ліками , щоб і собі в кармані не пусто було!!!!!!!! Скільки ще треба смертей щоб нарешті твердо вирішити або воюїм, або ні, а то тянуть резіну, заробляють видно непогано і щось ніби роблять!!!!!!!! Кому ті мобілізовані треба окрім матерів і жінок!!! Для чого ті жертви? Нехай хазяїн Донбасу - Ахметов рве свій зад за свої статки, а не наші хлопці!!! Це є мізки послати із заходу на схід мобілізованих? Добивайтесь виконання своїх вимог - врятуете ще чиїсь життя!!!!!
Я Показати IP 26 Травня 2014 11:10
Мене настільки вразило, що коли сталась така біда -загинули хлопці-військові, а в країні навіть траур не оголосили, по всіх каналах йшли розважальні програми, і всім тим довбаним кандидатам в президенти було пох.р, що хлопців в трунах привозять, головне ж вибори , вибори, вибори, вже ввчері 25 травня пили шампанське і святкували - да ТЬФУ! ГИДОТА! Якби не Ольга Богомолець, пізвище, якої в бюлетні стояло першим, то мій голос був би величезними літерами через весь той бюлетень "ПІШЛИ ВИ ВСІ НА Х...Р"!!!!!!!
Просто Лучанин до Я Показати IP 26 Травня 2014 11:31
А в Луцьку нічні клуби були відкриті, немає у наших людей честі та гідності!!!
хрен собачий до Я Показати IP 26 Травня 2014 11:33
Так-так,всі до мене.І чуть-чуть нагнутися...
просто Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 11:25
Обурених жінок краще не злити владі, бо ніяка охорона не допоможе.
хрен собачий Показати IP 26 Травня 2014 11:30
Так-так,всі до мене.І чуть-чуть нагнутися...
до я Показати IP 26 Травня 2014 11:50
Цілком погоджуюсь із Вами. Така біда в Україні, а ми "гуляємо", розважаємось. Оголошення трауру повинно було бути самим першим кроком.
просто жінка Показати IP 29 Травня 2014 12:02
ця влада прийшла по трупах Небесноі сотні як не гірко це визнати Як хочуть домовляються але без трупів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus