USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Майбутній проспект Шевченка на Волині реконструюють із порушеннями

18 Жовтня 2013 16:19
Депутати Володимир-Волинської міської ради не підтримали запит колеги Сергія Коби щодо перевірки порушення якості робіт під час реконструкції вулиці Шевченка у місті.
Зі слів Коби, вулиця Шевченка у Володимирі-Волинському має історичну та архітектурну цінність. У зв’язку з цим на її реконструкцію з державного, обласного та міського бюджетів витрачаються мільйони гривень. Раніше реконструкцію вулиці планувалося завершити до дня міста наприкінці липня. Потім термін змінили до Дня незалежності. Але віз і нині там.
«Нещодавно я став свідком, коли чотири робітники, на перший погляд у нетверезому стані, переукладали бруківку на вулиці Шевченка, яку втрамбовували за допомогою звичайного поліна. Також до мене надходять звернення мешканців Володимира-Волинського з приводу якості робіт щодо реконструкції вулиці. У своїх зверненнях громадяни вказують на факти виконання робіт працівниками без відповідної та достатньої кваліфікації, неналежну якість будівельних матеріалів, відсутність спеціальної техніки та обладнання при укладанні тротуарної плитки та бруківки на вулиці. Вже очевидним є факт порушення графіку виконання робіт. Зі слів городян, на будівництві вулиці працюють люди без належного оформлення трудових відносин, що, відповідно, позбавляє їх соціальних гарантій та трудових прав, а бюджет - надходжень», - зазначив Сергій Коба.
Однак міські депутати не підтримали запит колеги без жодних коментарів. Тому, зі слів депутата, він скерує депутатське звернення до Держархбудінспекції України у Володимирі-Волинському та до Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області з вимогами перевірити дотримання підрядником державних будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих і будівельних робіт; перевірити підрядника та субпідрядника робіт на предмет легалізації трудових відносин з працівниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юнга Показати IP 18 Жовтня 2013 23:37
Черговий "ПУК" від свободи!!!
------ Показати IP 18 Жовтня 2013 23:44
....на його перший нетверезий погляд ( а він рідко буває тверезий) кобі ЗДАЛОСЯ !!!----треба було просто викликати міліцію , тоді реально булаб можливість щось стверджувати. Гидко таке читати.
Патріот Показати IP 15 Листопада 2013 11:56
Що гидко читати????????? Піди і сам подивись як проводиться реконструкція і які результати. вже все попросідоло, Тротуари під нахилом 20-25 градусів, як вдарять морози то по них взагалі ходити буде не реально. Скріль валяються пляшки з під пива. Піди подивись всі претензії відпадуть!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus