USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маєтки Азарова журналісти знайшли у Росії, Австрії та Італії

7 Жовтня 2014 17:50
Екс-прем'єр Микола Азаров та його родина придбали шикарні маєтки у Підмосков'ї, окупованому Криму, Австрії та на узбережжі Італії.

Один із маєтків колишній голова Кабміну придбав у підмосковному котеджному містечку "Моноліт". Оформили резиденцію площею чотири тисячі квадратних метрів на його сина – чинного депутата від Слов'янська Олексія Азарова, причому вже після втечі екс-прем'єра з України. Вартість будинку щонайменше 8 мільйонів доларів. В елітному селищі, де розташований маєток, є власна школа, дитячі садки, храм, озеро і навіть окремі будинки для персоналу, - інформують Наші Гроші.

Крім того, родина Азарових володіє будинком у дачному кооперативі Чехово в елітному районі Криму неподалік від селища Санаторне. Про його будівництво Олексій Азаров обмовився у минулорічному інтерв'ю. Вартість будинку, що належить родині Азарових в Австрії, щонайменше 5 мільйонів євро.

В Австрії також родина Азарових веде свій бізнес, їм належать мистецька галерея і видавництво гламурного журналу.

Згідно з інформацією ЗМІ, окрім нерухомості в Австрії, на родину Азарових також зареєстрована і земельна ділянка в Італії. Також родина Азарова має принаймні ще дві резиденції у Конча-Заспі, сумарною вартістю щонайменше 9 мільйонів гривень. Раніше повідомлялося, що сімейство Азарових ховається у VIP-містечку "Моноліт" у Підмосков'ї.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 7 Жовтня 2014 18:10
нада еще поискать в лукьяновском сизо-етот кровосися мог себе и там вип камеру отхерачить
Українець Показати IP 7 Жовтня 2014 20:21
коментар було видалено
віра Показати IP 8 Жовтня 2014 07:20
Де коментарі тролів про те, що все зароблено непосільним трудом, як вони трудилися, щоб ми жили добре, яке хороше життя було в украінців. Але нехай не забудуть уточнити, як це можна заробити такі гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus