USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медіа-центр «нового покоління» з’явився на Волині. ФОТО

5 Квітня 2013 15:55
Незалежний медіа-майданчик для журналістів, громадських активістів, політиків та представників бізнесу відсьогодні діятиме у Луцьку.

Про це під час прес-конференції розповів голова ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» Михайло Наход сьогодні, 5 квітня.

За його словами, «ВолиньМедіа» – інтерактивний громадський суспільний проект «Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу», створений згідно з новими тенденціями медіа з використанням сучасної апаратури та інформаційних технологій.

«Ми заснували центр силами колективу, без жодної зовнішньої підтримки. Це медіа-майданчик, який не пов'язаний з політичними, громадськими або бізнесовими структурами», - переконує громадський діяч.

За словами Михайла Находа, проект створили, аби активізувати співпрацю між владою, бізнесом та громадськістю. Проект працюватиме на умовах самоокупності, що забезпечить йому фінансову незалежність.

Також активіст розповів, що ідею створення медіа-центру вони з колегами виношували майже два роки. Сьогодні ж основна мета проекту – підготовка та поширення об’єктивної, збалансованої та аналітичної інформації з суспільно-політичних подій області.

Аналітики планують покращити якість матеріалів та пропонувати більше аналітичного відео-контенту.
Разом з тим, ініціатори проекту обіцяють упроваджувати нові медіа-сервіси в медіа-сфері регіону. Зокрема вони планують транслювати перебіг подій в медіа-центрі в онлайн режимі на сайті «ВолиньМедіа».

За словами громадського діяча, вони розраховують залучити ширшу аудиторію до участі в публічних заходах політичних партій та органів влади. Втім, одним з ключових завдань новоствореної структури є організація та проведення заходів для громадських організацій, політиків, журналістів.

«Плануємо надавати організаційні та інформаційні послуги з проведення та висвітлення медіа-заходів, проводити прес-конференції, брифінги, круглі столи, регулярні засідання медіа-клубів, де журналісти могли б спілкуватися», - поділився очікуваннями Наход.

За словами прес-секретаря ЦПАВК Марії Доманської, в рамках проекту діятиме веб-сайт «Волинь Медіа», на якому відображатимуть діяльність інфомаційно-аналітичного центру. Також там вестимуть блоги знані аналітики, громадські діячі, політики та журналісти.

Для представників ЗМІ створили окремий розділ з анонсами подій в Луцьку та області.

Комерційні пропозиції та ціни на послуги організатори прес-коференції не озвучили, оскільки ознайомитись з ними можна на сайті «ВолиньМедіа» у відповідному розділі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Александр Показати IP 5 Квітня 2013 16:25
Вот молодцы какой актовый зал отгрохали! А то какой-то там допотопный "коворкинг-центр". Засилье иностранных вывесок "зі Сходу"! А когда начнутся телемосты с Брюсселем и Вашингтоном?
Галина Показати IP 5 Квітня 2013 17:06
Ліжка поміняли, а персонал той же!
Петро Павлович Показати IP 5 Квітня 2013 19:08
Наход та Шелеп - "майстри" відмивання бабла!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus