USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мер Володимира-Волинського зрадив людей і отримав будьонівку з Києва

23 Лютого 2014 13:37
Під час народного віче у Володимирі-Волинському сьогодні, 23 лютого, один із активістів вручив міському голові Петру Саганюку будьонівку.

Активіст на ім’я Володимир, який повернувся з Майдану, звинуватив мера міста Петра Саганюка у тому, що він не дотримав слова і не дав автобус, яким мали на Майдан їхати володимир-волинці. Напередодні, 19 лютого, Петро Саганюк пообіцяв, що дасть автобус на велику кількість місць, аби якнайбільше людей могли поїхати до Києва. Активісти прочекали шість годин, але автобуса так і не дочекалися.

Тому, «дякуючи» за надання автобуса, Володимир вручив міському голові Петру Саганюку будьонівку, як символ того, що очільник Володимира-Волинського постійно змінює політичні партії, як тільки в Києві змінюється влада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Н Показати IP 23 Лютого 2014 13:42
Саганюк практикует сексуальную магию Посадил свою любовницу на 2 года условно.После последнего полового акта был госпитализирован с проблемами сердца.
Адвокат до Н Показати IP 23 Лютого 2014 14:05
гывно він смердюче і злодій як і синок неміг накрастися в податковій міліції поки не вигнали як собаку грабував підприємців
ПС Показати IP 23 Лютого 2014 14:59
В ближайшее время не только от сексуального акта у него проблемы рекой потекут!
Володимир Латковськи Показати IP 23 Лютого 2014 15:25
Шановні мешканці В- Волинського, ця продажна тварь здавала ,розмінювала людей заради свого збагачення, скільки він Саганюк Петя зрадив політичних сил.Йому не будь оновку вручати а путівку в СІЗО . Петя тобі вже кінець тобі народ цього не простять . Ганьба саганюку.
Реаліст Показати IP 23 Лютого 2014 17:49
Мда, Петро Данилович, цікаво як тепер викрутишся? Чи старі партійні звязки не ржавіють? От би ще твою хвойду Панащу Н. з Надр поперли.
Лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 18:37
Завдяки Саганюку Володимирці не доїхали в Київ на день розстрілу
Іван до Лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 19:05
І завдяки цьому ми залишилися живі!
козловський до Лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 21:20
У Володимирі навіть сонце сходить і заходить завдяки Саганюку і його бандитському оточенню
активіст до Лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 21:40
Друже? Шукали максимально сильно і швидко добровольців з водійськими правами на право керування автобусом, і знаєте що? Було особисто мною прохано 4 людей і всі як один відмовлялися їхати у Київ, бо лячно їм було. І Саганюк тут ні до чого. А за свої слова відповідати прийдеться
Рыта Показати IP 23 Лютого 2014 18:45
І не тільки Саганюк.А Борбелюк Олег чому не дав,багатир той ,чи вже все програв? бідолаха.
Вікторія до Рыта Показати IP 23 Лютого 2014 19:05
А ви у нього просили? Чи хоть слово на рахунок цього сказали? Олег Васильович дуже добра і щира людина, яка ніколи не відмовляє у допомозі!!!
Реаліст до Вікторія Показати IP 23 Лютого 2014 19:51
Ого, не знав... треба попросити щось, побачу чи дасть, щирий та добрий...
Ігор до Реаліст Показати IP 23 Лютого 2014 22:48
Якщо ви ставитеся з повагою до людини, то вона залюбки вам допоможе, але якщо Олег Васильович дізнається, що ви також кричали йому ганьба, а тоді прийшли по допомогу, він добряче подумає, перед тим, як зробить висновок!
ще раз до Рыта Показати IP 23 Лютого 2014 21:43
Ми не найшли добровольця і активного діяча з правом керування автобусом!!!
Микола Показати IP 23 Лютого 2014 19:40
Олега вже навіщо сюди приписувати??? стаття взагалі про Саганюка!
Володимирський Показати IP 23 Лютого 2014 21:16
Скільки можна тупити. АТП у Володимирі- спільне саганюковсько-борбелюковське. Про яку щирість можна говорити, коли мова йде про знахабнілого бандюка, який себе обставив не кращим оточенням. Як треба було оту худобу везти на антимайдан, то автобуси знаходились вчасно і рабів не бракувало.А поведінка мера САГАНЮКА останнім часом насторожує. Не напрягайся Петре, всього не забереш...Кінець твоєї ери не за горами!
свідок Показати IP 23 Лютого 2014 21:26
На віче у ВОЛОДИМИРІ з усіх сторін стояли любимі депутати мера. Як тільки папу "образили" - він пішов, а ті - порозбігались. Вже "охорону" має ! Вперше перед людьми виступив депутат Мороз,до речі без матюків !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
андре та н Показати IP 23 Лютого 2014 21:41
На рахунок автобусів Шукали максимально сильно і швидко добровольців з водійськими правами на право керування автобусом, і знаєте що? Було особисто мною прохано 4 людей і всі як один відмовлялися їхати у Київ, бо лячно їм було. І Саганюк тут ні до чого. А за свої слова відповідати прийдеться
Андрій Показати IP 24 Лютого 2014 09:33
Я думаю,що будьонівка йому само в пору.Починаючи з крісла комсомольського вожака ця людина не покидала управлінських кабінетів.Дивна здатність до акліматизації .
Аня Показати IP 26 Лютого 2014 18:16
Наш МЕР один з найкращих мерів в Україні, він старається відновити стородавнє місто, ви подивіться на вул.Шевченка, які гроші туди пішли, скільки потрібно щоб покласти цю бруківку і поставити фанарі.....яке ще місто в Україні святкує 3дні свят....завжди концерти, масові гуляння, щоб люди не скучали....я не спорю всі при владі крадуть, але дехто всетаки не забуває про людей та про свій обовязок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Юля до Аня Показати IP 26 Лютого 2014 21:25
Аня, я з вами повністю згідна. Саганюк наш молодець! Нехай прийде хтось інший до влади, тоді наші люди зрозуміють. І побачимо чи той самий Сорока, чи Чайковська не будуть красти.....
АНЯ Показати IP 26 Лютого 2014 18:24
Лююдииии!!!!!!!!!!!!!!!!!! згадайте правління Мамєдова....як світло виключали, зарплати не давали, освітнення було як в підвалі...... ви запїдьте в Червоноград і подивіться шо там робиться...а тоді плетіть своїми грязними язиками!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сергій Показати IP 27 Лютого 2014 09:24
Правильно дівчата, Саганюк Молодець, він піднімав місто з 90х. років, коли було всім важко !!! він розбудовує наше чудове місто, воно завжди чисте , гарне. Саганюк справжній господар. Він постійно допомагає спорцменам, в мене є знайомий - Василь Поліщук, він Боксер и так сталося , що він нажаль сирота. Саганюк завжди йому помагав і нівіть видали йому квартиру у новому будинку!!! Збоку і вспину завжди легко судити і поливати брудом мера нашого міста !!! а шо стосується автобусів то Саганюк видав Тільки 2 автобуси бо АТП не є державним а приватним підприємством ! на Київ хто хтів той поїхав і нехто їм не заважав !! ціково що весь час мер бев добрим, а тільки останім часом став поганим !!!!!! дотого Люди небачили який вин поганий , аж 4 рази його переобирали, а Сорока то самий настоящий бандит !!!! ХАЙ ЛЮДЯМ ГРОШІ ПОВЕРНЕ, ЯКІ ВКРАВ КОЛИ ПРАЦЮВАВ В ПАРТІЇ УДАР !!!!!! НЕДАВ ВОДІЯМ ГРОШІ ЯКІ ВОЗИЛИ СПОСТЕРІГАЧІВ І ЖУРНАЛІСТІВ ПО ВСІЙ ВОЛИНЬСКІЙ ОБЛАСТІ
Олександр Показати IP 17 Вересня 2014 23:36
Кобі сороці карпюку сусіку треба вдягнути на голову кришку від унітазу бо параша е параша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus