USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці вулиці Мисливської отримали дорогу, на яку чекали із 70-х років

16 Серпня 2017 20:32
У Луцьку завершують ряд ремонтів прибудинкових територій та вулиць. Під час інспекції робіт, лучани наголосили, що вперше за десятки років влада почула їх.

Інспектували дороги та двори радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад та звітував про роботу й приймав зауваження начальник департаменту житлового-комунального господарства Юрій Крась.

Першим об’єктом стала вулиця Мисливська.

Оцінку виконаній роботі дав місцевий мешканець Анатолій.
«Тут ще як у 70-х роках насипали щебня, так і на цьому всі роботи закінчилися. А далі своїми силами щось засипали, тут вже давно грунтова дорога, в дощ не вийти з хати. Ми вже й звернення колективне від мешканців минулій владі носили, але безрезультатно, нас не хотіли чути. Нарешті можемо почувати себе людьми», - розповідає лучанин.

Перевірили й роботи в провулку між вулицями Гетьмана Сагайдачного та Гетьмана Дорошенка. Частину дороги зробили із бруківки, біля гаражів поклали асфальт, тепер тут комфортно ходити пішо й приємно їхати на велосипеді.

В активній фазі роботи на прибудинковій території вулиці Софії Ковалевської, 23, 23а, 25. На цій ділянці підрядником є «Луцькавтодор-Сервіс». Замість старого асфальту лучани матимуть новий гарний двір викладений бруківкою.

Також на завершальному етапі роботи із вкладання бруківки на пішохідній доріжці на проспекті Соборності. Завбачливо поряд роблять й велодоріжку.

Варто відзначити, що освітлюватимуть вулицю енергозберігаючі світильники.

Зі слів Ігоря Поліщук значних недоліків не виявили. «Ми побачили, що претензій до якості виконання робіт мінімальні. На прибудинкових територіях є пониження для людей з особливими потребами, усі будівельні норми дотримано. Більше того, дають гарантію 7 років», - розповів Ігор Поліщук.
Та додав, що вже розпочали ремонт прибудинкових територій по проспекту Соборності 38, 40, 40а, на вулиці Кравчука 10, 12, найближчим часом розпочнеться реконструкція прибудинкової території на Кравчука 1, 3. Також триває ремонт на Грушевського 7, 9, 9а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Лучанин Показати IP 16 Серпня 2017 21:15
А хто то в синій рубашці, що постійно озирається ??? З сумкою-барсеткою через плече ?
лучанин до Лучанин Показати IP 17 Серпня 2017 09:41
кожен раз при проведенні інспекції разом з перевірючими повинен бути прес секретар.Вся комісія це не показуха,а конкретно виконані роботи повинні бути зафіксовані і в разі чого перевірені.По виконнаню чи витраті коштів за проведені роботи
Лучанка Показати IP 16 Серпня 2017 22:19
Запрошуємо пана Поліщука на вулицю Народних дружинників, що поряд, на яку теж не ступала нога дорожників
777 Показати IP 16 Серпня 2017 22:32
А нова радниця де ???
888 до 777 Показати IP 17 Серпня 2017 07:02
Що за радниця?
Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 07:32
Дорого зробили як в 70 роки, і скажу що в 70роки робили дороги краще.Скажіть де тротуарні доріжки для того щоб діти, дорослі ходили
Анонім до Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 08:54
А Вам не вгодиш. Нема доріг - хрєново, зробили дорогу - все одно хрєново. Менталітет такий чи що? Радіти треба, що хоч щось роблять. Хай собі піаряться перед виборами, аби результат був. Бо що на Мисливській в сторону розподільника, що в переході до хлібзаводу після дощів - нормально не пройдеш
Мешканка до Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 14:17
Сьогодні вийшла стаття про демонтаж кіоску на Молоді. І одна з причин це те що люди обходять його по дорозі , а це небезпечно.https://www.volynnews.com/news/society/kiosk-na-molodi-de-torhuiut-alkoholem-vnochi-znosytymut/
!"№ до Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 11:47
А ТОБІ УБОГИЙ ВСЕ ДОГОДИТИ МІСЬКРАДА НІЯК НЕ МОЖЕ, ВСЕ ТОБІ НЕ ТАК. 70-ТІ ЗГАДАВ ... Да то очевидно була твоя молодість, але її вже не вернеш, а тому дивись на світ і події реально, а не через призму "а колись все було краще".
Мешканка до !"№ Показати IP 17 Серпня 2017 13:15
Коментарі пишуться для розумної дискусії а не для хамських висловлювань. Складаєтья враження ,що у людей ні дітей ні батьків . Ви погляньте на велику кількіть аварій. І однією з причин є відсутність тротуарів - пішоходи йдуть по дорозі. На бічних вулицях які відремонтували машини їздять з перевищенними швидкостями так як знають, що поліцію там ніколи не зустрінеш, Взялись за благоустрій - то потрібно довести все до кінця - а не провели дорогу без всяких узбічь та нормальних дорожніх знаків - та хваліть нас і кланяйтесь. І стосовно бруківки якось дуже вже дивно - купують лише в однієї фірми - дивним чином директором , якої являється депутат міської ради. Тож не все так просто.
!"№ до Мешканка Показати IP 17 Серпня 2017 15:49
Доречі, про які узбіччя, тротуарні доріжки ви говорите ? На всіх фото, що я бачу ту є тротуарні доріжки, більш того більшість з них це внутріні дороги між будинками, де також є тротуари. По місту також саме тротуарів зробили багато, Соборноті подивіться, інші вулиці. Про що ви говорите взагалі ?
!"№ до Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 11:49
Да і ще, не розказуй байки про кращі дороги в 70-ті. Це були одноразові дороги, яких хватало на 2-3 роки відсили, і то лише через те що машин було в разів 20 менше. А далі то була яма на ямі.
Мешканка до !"№ Показати IP 17 Серпня 2017 13:04
Ви точно підмітили машин справді зараз в 20 раз більше ніж раніше - так от тому-то і потрібні тротуари ще більше як при Союзі. Ви почитайте газети там щодня про аварії - це вже фронтові зведення нагадує.І в більшості коли людину збили її винною роблять - не по тротуару йшла. А як по ньому йти якщо його в природі не існує.
!"№ до Мешканка Показати IP 17 Серпня 2017 15:44
Тротуари потрібні безумовно. Але ви затронули ще й дещо інше питання, про культуру пішоходів на дорозі, а в багатьох випадках пішоходи йдуть не по зебрі, не на знак світлофора, а де заманеться, в багатьох, якщо не у більшості. І ще зверніть увагу скільки пішоходів, переходять дорогу розмовляючи по мобільному, взагалі не озираючись по сторонам, особливо цим грішать дівчата і жінки. А тротуари дійсно потрібні, ніхто не проти, ПРИДИВІТЬСЯ ПО ЛУЦЬКУ, вони (тротуари) в багатьох місцях й докладаються там де їх взагалі не було, ще з тих самих 70-х.
Мешканка до !"№ Показати IP 18 Серпня 2017 09:43
Я мешканець району "Балка" не полінуйтесь відвідати вулички цього району там далеко не одна і погляньте на той "благоустрій". Ана фотографіях вулиці Мисливської дійсно тротуари є , але ті що і були. А облаштувати на центральних вулицях доріжки з бруківки то це звичайне відмивання грошей
Дуже цікаво до Мешканка Показати IP 18 Серпня 2017 17:46
Підписались ви як Мешканка (логін), а по тексту пишете що ви "мешканець району "Балка", це вже дещо насторожує. А якщо по суті, то в статті йдеться мова про конкретну вулицю, з проведеним на ній ремонтом дороги, де є і дорога і тротуари. Тротуари, яких ви чомусь в упор не можете побачити, і коли вам на це вказали, то починаєте приягувати за вуха інші вулиці, і ще щось інше. Так що, ЧИ ТО МЕШКАНКА ЧИ ТО МЕШКАНЕЦЬ, ви дописуєте ну якусь абсолютну ахінею, абсолютну. Краще просто помовчіть, не позорьтесь.
житель вулиці Мислив Показати IP 17 Серпня 2017 08:30
Це лише одне з розгалужень вулиці Мисливської, а як же інші?
Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 17:43
Хіба це дорога. Декілька злив і дороги не буде. Щебінь піде під ґрунт. Аби зиму протрималась.
Василь Показати IP 17 Серпня 2017 18:55
Поруч вулиця Народних Дружинників, не бачила дороги від 2 світової
знаючий Показати IP 18 Серпня 2017 09:00
В синій сорочці - тілоохоронець Поліщука. А Поліщук сам особисто робив цю дорогу. Лопатою щебінь кидав, каткував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus