USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мешканці волинського села дочекалися підключення до газопроводу

11 Жовтня 2013 16:46
Село Стеблі стало ще одним населеним пунктом Ковельського району, мешканці якого, таки запалили в своїх оселях голубий вогник, - інформує «ПроКовель».
До цієї миті селяни, а це більше двохсот людей, йшли довго, адже спершу газовикам необхідно було прокласти підвідний газопровід до Стебель і заодно до Скулина. Жителі останнього також чекають на підключення села до газопроводу. За інвестиційні кошти ПАТ «Волиньгаз» цю кропітку роботу завершили, після чого взялися за прокладання вуличного газопроводу.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ НЕ ДОВОЗЯТЬ СКРАПЛЕНИЙ ГАЗ: ЛЮДИ Б'ЮТЬ НА СПОЛОХ
На разі мешканці лише кілька осель можуть користуватися таким благом цивілізації – як природний газ. Решта хат ще чекає своєї черги. А загалом до складу сільського кооперативу увійшло 85 дворів, жителі яких фінансово посприяли швидкому завершенню робіт, адже левова частка затрат на будівництво лягла саме на плечі звичайних селян.

В урочистій події в Стеблях з нагоди здачі в експлуатацію вуличного газопроводу взяли участь заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, голова райдержадміністрації Сергій Матяшук, голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя, директор Ковельського управління по газопостачанню та газифікації ПАТ «Волиньгаз» Сергій Рибачок, а також Скулинський голова Петро Рудень та жителі села.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus