USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Міноборони хоче повернути 10 тисяч гектарів волинських земель

27 Березня 2014 12:12
Прокуратура вимагає повернути Міністерству оборони України землі вартістю понад 190 мільйонів гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Волинська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України заявила до Волинського окружного адміністративного суду позов про скасування протиправного розпорядження Волинської обласної державної адміністрації від 2013 року, - йдеться у повідомленні.

Установлено, що тоді, на підставі рішення ОДА, з державної власності було передано в постійне користування одному із суб’єктів господарювання землі оборони площею понад 10 тисяч гектарів. Ринкова вартість згаданої ділянки, що розташована в Ковельському районі Волинської області, складає понад 190 мільйонів гривень.

Встановлено, що вилучення земель відбулося з порушенням вимог земельного законодавства та без відома Міністерства оборони України. Ці землі були передані для ведення на них лісозаготівельних робіт.

З огляду на це прокуратура відстоює в суді порушені інтереси держави у сфері земельних відносин та вимагає витребувати незаконно вилучені землі оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 27 Березня 2014 13:10
Вітрук - злодій засіває землі полігону під В Волинським незаконно і не сплачуючи податки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus