USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Місто гірників на Волині – з висоти пташиного польоту

3 Листопада 2015 09:41
Нововолинський інформаційний портал опублікував надзвичайні фото міста гірників на Волині – Нововолинська.

Світлини виконані Modern Studio.

Здається, таким місто мало хто й бачив - краса неймовірна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ковельчанин Показати IP 3 Листопада 2015 11:25
Ніколи не бував у Нововолинську, на жаль. Навіть не уявляв що це місто настільки гарне та охайне. Моя повага його мешканцям.
Маруся Клімова до Ковельчанин Показати IP 3 Листопада 2015 15:46
А ви знаєте, це дуже добре, що Ви там ніколи не були... Буваю там рідко, сама там дуууже давно не живу, та ось коли в'їзджаєш у місто складається враження, що заїхала в зону відчуження, далі до центру купа генделиків з п'яними з самого ранку молодиками, у дитячому садочку немає забору, наявністтю шприців уже нікого з жителів міста не здивуєш, захочете присісти, попити кави з дороги, вам важко це вдастся, бо в придорожньому кафе за столиком хтось обов'язково буде дивитись денний сон, там легко можуть вирвати з рук телефон, людина може лежати непритомна, до неї ніхто не підійде бо "то алкаш", безробіття, злочинність, людський по.....гізм - ось девіз цього міста. Фото справді шедевр - "діамант - витягнутий з багна" (чомусь хочеться саме так назвати цю підбірку, знаючи місто Нововолинськ).
БОГ до Маруся Клімова Показати IP 25 Листопада 2015 17:48
Добавлю лише, що безробіття дуже високе - ДУЖЕ багато людей їдуть з контрабандою в Польщу. І хоч вони бачать Європу по 3 рази на тиждень, але їх приліплює сморід Української митниці і ті люди, особливо молодь, це справжнє бидло з кацапськими цінностями. Велика вина у цьому лежить на їхньому пахані, який навіть з крадіжок має відсоток. А зомбо-люди з випученими очима знову проголосували за Сапога (((
ЗМІ Показати IP 3 Листопада 2015 14:09
З висоти пташиного польоту усе гарне, припудрене. А в житті?.. В житті зовсім не так. Фото - це як кохання з допомогою есемесок. Ілюзія. У 90-х і на початок 2000-х місто називали "мертвим". Шахти зупинились, завод СТО заріс бурянами, так і не реалізувавши себе навіть на 1%, бавовно-прядильна фабрика повісила на свої двері пудові замки (бавовна на Волині поки що не росте). Квартири тоді в Нововолинську коштували, як у Луцьку хрущовські дачні будиночки розміром 2Х2. Місто частково врятувала програма "Спеціальна економічна зона" (завдяки Сапожнікову!!!), яку згодом скасували. А екологія міста? Про неї можна писати "технічні" романи - як в Артура Хейлі.
БОГ до ЗМІ Показати IP 25 Листопада 2015 17:50
О! Ще один Сапогу вилизує ))
11 Показати IP 3 Листопада 2015 19:52
будь ласка, ставте лінк на джерело!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus