USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Письменник привіз свій «рай» у Нововолинськ. ФОТО

4 Липня 2013 16:35
До Нововолинської центральної міської книгозбірні завітав письменник, член Національних спілок письменників та журналістів України Сергій Цюриць з презентацією 348-сторінкового поетичного фолькджаз роману-феєрії «Рай-Мир», - пише Нововолинський інформаційний портал.

Автор розповів, що працював над книгою майже десять років, присвятив її батькам і щиро дякує своїм друзям, за фінансової підтримки яких книга вийшла друком, та всім, хто брав участь у її виданні.

Поетичний роман пронизаний не лише Поліссям із його давніми міфами і легендами, образами і переказами, а й великою любов’ю до свого краю, до його історії, надзвичайно цікавої і містично-фантастичної.

На обкладинці видання – світлина, що нагадує фотознімок із космосу, а насправді – це замок із піску, зроблений членами родини письменника під час відпочинку на волинському озері Пісочне.

Автор читав уривки з книги, а волинський композитор та бард Ігор Баранюк виконав пісні на вірші Сергія Цюриця під акомпанемент гітари.

Нагадаємо, також Цюриць презентував свою книгу у Ковелі.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Старий Показати IP 5 Липня 2013 00:42
Немає кому книжок читати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus