USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Місто не має коштів на забезпечення садочків медпрацівниками

21 Серпня 2013 15:54
Додаткових медичних працівників планують долучити до роботи у садочках обласного центру, утім грошей на фінансування цих посад не вистачає.

Про це розповів начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Хомич під час розширеного засідання колегії освітян, сьогодні, 21 серпня.

Разом із тим, за станом на 1 червня 2013 року, розглянули 2800 заяв батьків на влаштування дітей у ДНЗ. Зі слів Олександра Хомича, особливої ініціативи заслуговують діти з вадами розвитку, а також їх право на освіту. Та, як висловився головний освітянин, поки, на жаль, інвазивна дошкільна освіта в області на досить низькому рівні.

Під час власної доповіді Олександр Хомич розповів, що згідно з результатами аналізу роботи ДНЗ області, встановили чимало проблем, що потребують негайного вирішення, серед яких можна виділити перенаповненість груп та порушення порядку отримання благодійної допомоги.
Утім, однією з найважливіших проблем, на думку посадовця, є забезпечення дітей, які відвідують садочок, відповідним медичним супроводом. Тому незабаром планують ввести додаткову посаду - медичний працівник.

«Та, на жаль, існують певні труднощі у фінансуванні цих посад, які не дають на сьогодні можливості повністю виконати відповідні доручення», - резюмував Олександр Хомич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Амєлія Показати IP 21 Серпня 2013 16:01
А обіцями медичним працівникам золоті гори,а ....як завжди.
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2013 16:44
порушення порядку отримання благодійної допомоги а я думав що то добровільно-примусові побори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus