USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Міжнародне авторалі: у Згоранах визначили кращих гонщиків. Фото

13 Серпня 2017 17:28
Міжнародне авторалі відбулося сьогодні, 13 серпня, у рамках фестивалю «FEST Like» поблизу Згоранського озера на Любомльщині.

У автозабігу, який стартував близько 12 години, взяло участь 22 екіпажі з України та Білорусі. Перед стартом відбулося жеребкування.

Переможців визначать у двох номінаціях: туризм та екстрим. 14 екіпажів змагалися на трасі «туризм» та 8 - на стежці екстремалі.

Для екіпажів у номінації "туризм" траса без особливих перешкод. Для команд у номінації "екстрим" умови дещо жорсткіші щодо траси, адже там облаштували чимало перешкод.

Учасник змагань із Бресту Ілля розповів, що вперше бере участь в авторалі в Україні, але зауважив, що загалом - це вже третій його заїзд. Ілля додав, що траса цікава для змагань, є де відчути адреналін і спробувати свої можливості. Разом із ним в авто їхали штурман Олег і помічник штурмана Сергій.


«Приємно, що участь в змаганнях безплатна, за рахунок організаторів. А вимоги до учасників звичайні - бажання і відчуття власного авто, а от щодо самого авто, то від оригінального варіанту лишився тільки кузов. Все решта - підвіска, колеса, бампери та інше – у мене обладнано для подорожей складно доступними трасами», - розповідає учасник з Білорусі.

Змагання на усіх трасах закінчилися близько 16 години.

За результатами змагань у заїзді «Туризм» перемогли:

І місце – Павло Стасюк, екіпаж «Цитадель-1» (Білорусь),

ІІ місце – Віктор Осійчук, екіпаж «Газік»,

ІІІ місце - Андрій Сліпчук , екіпаж «Боровики».

У заїзді «Екстрим» перемогу здобули:

І місце – Едуард Дмитрук, екіпаж «Дмитрук» (с. Смідин),

ІІ місце - Дмитро Хом'як, епікаж «Хом'як»,

ІІІ місце – Андрій Рейшель, екіпаж «Цитадель-2» (Білорусь).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus