USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Люстраційні дії на Волині припинилися

2 Березня 2014 12:53
Штаб Волинської самооборони Майдану ще раз наголошує про підготовку до мобілізації. Так, у мережі youtube розмістили відеозвернення керівника Волинської самооборони Андрія Федчака.

«У зв’язку з ворожою інтервенцією російських військ у Криму Штаб Волинської самооборони оголошує про підготовку до мобілізації», - наголошує активіст. Богдан перерраховує категорії чоловіків, які можуть зголоситися допомогти країні у цей важкий час. До них, мовляв, належать ті, які мають офіційно зареєстровану зброю, володіють військовим досвідом тощо. Однак, тих, які навіть не мають ані зброї, ані досвіду, проте хочуть допомогти, теж закликають прийти та зареєструвати свої дані. Зі слів Богдана, разом із військовими частинами будуть відбуватися навчання для підвищення бойової готовності.

Дані чоловіків збираються для того, аби у критичний момент за потреби «мати можливість зібрати всіх у точці х».

Насамкінець самооборонівець додав, що у зв’язку з подіями та ситуацією, яка склалася поміж Росією та Україною, люстраційні дії на Волині поки припиняються.

Запис добровольців відбувається за адресою: місто Луцьк, вул. Київський майдан, 9, приймальня голови ОДА (каб. 209). Телефони штабу: 067 110 05 77, 067 110 06 77
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 12:56
і буде а вона вже є точка х
Анонім до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 13:33
Точка хэ,,,,,??????. А еще в точку "У". И окончательно с этим очканавтом соберутся в точку "Й". Майдаунизм крепчает.
сектор Газа до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 16:45
Гузь записався першим.
Військовий до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 21:14
Хто цей клоун є військомати які збори? Ви що обкурилися яка ваша вс...а мобілізація? Крім понтів перед неповнолітніми в приближених до бойових а навіть не в бойових в тебе очки запотіють сц...о!!!!!
А разве Показати IP 2 Березня 2014 12:57
" за потреби «мати можливість зібрати всіх у точці х».",- а разве мы уже давно не собраны в этой точке?
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 13:00
щоб ви всі пропали майдауни
Земляк Показати IP 2 Березня 2014 13:05
Догрались! тепер закликаєте громадян "Хто має зброю", це як зрозуміти, для цього є війскомати, чи я шось не розумію????
Я Показати IP 2 Березня 2014 13:08
Бодя клоун . Во что ты оделся? Сейчас ЗИМА , а ты в ЛЕТНЕЙ тактической блузе ВС Британии.. А летом наверняка в коньках ходить будешь? Ты в армейке хоть был? Если что-то и начнется, то действовать под руководством данного насекомого будут только дилетанты! Кто служил , тот поймет .
І Я) до Я Показати IP 2 Березня 2014 14:18
правильно говориш....з військової точки зору! розпізнавати військову форму може тільки "певна категорія" населення України!
Лучанин до Я Показати IP 2 Березня 2014 15:22
АААА, молодець, прямо в точку. Супер. Я он їм на літо військовий транспорт можу подарувати-САНКИ та лижи. "Стою на асфальті у лижи обутий, чи лижи не їдуть чи я ї....нутий".
Андрій Показати IP 2 Березня 2014 13:11
О да, за вами зараз багато хто піде)))) Вже аж верне від їхнього постійного бла-бла-бла....
Земляк Показати IP 2 Березня 2014 13:12
Бачити тільки себе і не чути інши - це 100% гиблоє дело!!!! І це підтверджує нинішній розвиток подій!!!
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 14:18
дебіли...що в штани наложили?????
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 14:20
тепер і вас поставлять на коліна різних гузів данильчуків...іне тільки на коліна..
Лучанин до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 15:24
продаю вазилін, недорого. Ладно, во імя ПС - віддам їм безкоштовно.
Підтримуючий Показати IP 2 Березня 2014 14:21
Саме головне, мобілізуйте Сашу Бєлого і він сам один всіх москалів "порішить" і повісить як собак на дереві за ноги.
Земляк до Підтримуючий Показати IP 2 Березня 2014 14:39
Да-да!!! і на зброю тратитись не треба! Доречі, вищі чини обіцяли справедливо покарати, хочеться побачити ....
Той, що безстороннім Показати IP 2 Березня 2014 14:55
Залиште вже ці питання військовим, і не заважайте! Потрібна буде допомога - Вас повідомлять повістко. Анархія і махновщина в таких питаннях - це гірше будь-якої диверсії чи теракту. Все, що могли - Ви вже зробили. Тепер ми всі пожинаємо плоди цього! Потім згадаємо і тих, хто прийняв рішення про ліквідацію цілого армійського корпусу в Криму, який фактично був розміщений там на противагу Російському флоту.... Війна між словянськими народами потрібна лише тим, хто їх ненавидить. А хто саме ненавидить і хоче їх зіштовхнути лобами - треба розібратись і зробити щодо них відповідні висновки. Згадайте всіх своїх рідних та близьких, які проживають в Росії. Згадайте всі, в тому числі військові чи колишні військові, своїх співслужбовців, однокурсників, з якими разом служили, були в гарячих точках. Згадали? Деякі з них ще служать, а в деяких вже їх діти проходять військову службу в Збройних Силах Россії. ( Українці в Росії складають найбільшу українську діаспору українського народу. Офіційно в РФ проживає 1 927 988 українців або 1,4% від загальної чисельності населення, що робить їх третьою за величиною етнічною групою після росіян і татар в Росії). Хай кожен задайте собі лише одне питання - чи будете Ви стріляти в них??????? Я думаю, що вони теж, в цей час, задають собі таке ж питання. А відповідь і вних і в нас одна - ні!!!!!!!! Бездумних, радикальних, віроломних та лицемірних голів в світі достатньо! Але допустити кровопролиття між нашими народами можуть лише ті, хто їх зневажає та виконує чиїсь жахливі плани, про які рано чи пізно стане відомо всій спільноті. На даному етапі слід закликати, щоб всі небайдужі українці в терміновому порядку звязувались із своїми рідними, близькими, друзями, з колишніми співслужбовцями, які проживають на території Россії та проходять службу в Збройних Силах, та закликати їх до головного - спільними зусиллями зупинити Путіна та недопустити можливого кровопролиття !!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНИ!!!!!!!!!!!
1 Показати IP 2 Березня 2014 15:18
А тим часом......http://ord-ua.com/2014/03/02/nachalnik-sbu-v-krymu-obyavil-ob-otstavke/?lpage=1
Мешканець Показати IP 2 Березня 2014 15:29
Хто вас уповноважив, що в нас уже бездіють всі установи, і навіть ті, що мають цим займатись. Не забагато на себе беруть? До чого ці заклики? Я думаю, при потребі вас як і всіх військовозобов'язаних , покличуть повісткою військомату. Зараз усі вхоплять зброю і що будуть робити? За моєї пам'яті військомати забирали, як казали, в "партизани" і проводили навчання Нехай кожен робить свою справу. хто в цьому розуміється Досить анархізму
правдоруб Показати IP 2 Березня 2014 15:35
Данильчук, Гузь, Шиба, Бондарь мабуть вже поїхали на Крим, чи знову будуть вареники їсти, коли прості люди будуть помирати. Чому вони ще в Луцьку? Горлопани нікчемні
я Показати IP 2 Березня 2014 16:17
От же ж гади!! знову гарматне м'ясо збирають. Хай тоді спочатку псевдопрезидент турчинов разом з прем'єром-кроліком Сєнєю стають в перші ряди цих бандформорувань.
Леся Показати IP 2 Березня 2014 16:57
Ви послухайте, що цей малохольний несе?! Слова Парубія, які він озвучив як рішення Совбеза і які поширюються для виконання для відповідних відомств, військоматів та інших, вони думають, що це і до них відноситься, бо Парубій був їхнім шефом на Майдані і тепер все, що Парубій каже, як посадова особа, вони сприймають як наказ для них... Ну це вже шиза повна! Попустіться хлопці, без вас малих і необізнаних у військовій справі розберуться!!!
Всезнайко Показати IP 2 Березня 2014 17:01
Ото то керівник самооборони заслинений...
Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 17:07
Путин - не Россия, А Россия - не Путин. Украинцы сами разберутся в своих проблемах. Не раздувайте огонь ненависти к русским, ведь там проживает очень много украинцев. Не хотелось бы чтобы этнический украинець с российским гражданством воевал против русского с украинским гражданством. У нас безголовые политики, сидят в Киев, бояться ехать в Крым. А надо бы!
Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 17:07
Путин - не Россия, А Россия - не Путин. Украинцы сами разберутся в своих проблемах. Не раздувайте огонь ненависти к русским, ведь там проживает очень много украинцев. Не хотелось бы чтобы этнический украинець с российским гражданством воевал против русского с украинским гражданством. У нас безголовые политики, сидят в Киев, бояться ехать в Крым. А надо бы!
до сліпого Показати IP 2 Березня 2014 18:17
приходити з дідовою дубельтівкою, збираюмо ополчення і граємось у войнушки? Нехай їде правий сектор - з битами - це йому не по будинках і квартирах екскурсії совати.
до сліпого Показати IP 2 Березня 2014 18:17
приходити з дідовою дубельтівкою, збираюмо ополчення і граємось у войнушки? Нехай їде правий сектор - з битами - це йому не по будинках і квартирах екскурсії совати.
йцукен Показати IP 2 Березня 2014 18:22
Я запишксь якщо гузь з данильчуком тоже за пишуться хай по кажуть приклад
Волинь Показати IP 2 Березня 2014 19:21
Відправляєм С**ТИН ДАНИЛЬЧУКІВ ТА ГУЗІВ в Крим захищати Батьківщину, а то вони тут тільки ходять та розказують, трощать все. Данильчук та Гузь навіть в армії не служили хай на коліна стають, чого вони не їдуть в Крим зрадники.
Ветеран АФГАНУ Показати IP 2 Березня 2014 21:30
Під моє командування гуся , козлюру , бондара і шубу !!!
Українець Показати IP 2 Березня 2014 22:10
А ми вже дякуючи таким як цей перерослий **ніст вже стоїмо біля точки Ж...
Ігор Г. Показати IP 2 Березня 2014 22:12
В нього прищі пройшли?
Севастополь Показати IP 2 Березня 2014 23:24
УВАЖАЕМЫЕ УКРАИНЦЫ!!!! НЕ ВИДИТЕСЬ НА ЭТИХ ЕСЛИ ХОТЯТ ОТПРАВЬТЕ ИХ СЮДА К НАМ В КРЫМ И ОНИ ТУТ ЖЕ ЗАГОВОРЯТ ПО ДРУГОМУ ,МЫ НЕ СОБЕРАЕМСЯ ВОЕВАТЬ С ВАМИ МЫ ЖИТЕЛИ КРЫМА ОТСТАИВАЕМ СВОИ ИНТЕРЕСЫ И ВОЛЕЙИЗЯВЛЕНИЯ , РОССИЙСКИЕ ВОЙСКА ТОКА НА ТЕРРИТОРИИ КРЫМА И НАХОДЯТСЯ ТУТ КАК МИРОТВОРЦЫ !!! БОЕВЫЕ ДЕЙСТВИЯ БУДУТ ТОКА В ТОМ СЛУЧАЕ ЕСЛИ ЭТОГО ЗАХОТЯТ ТАКИЕ КАК В КИЕВЕ
иго до Севастополь Показати IP 3 Березня 2014 02:46
едьте в рашу
Андрій Показати IP 3 Березня 2014 01:32
Чим довше на це все дивлюся, тим більше ці неадекватні починають діставати. Патріотизм - це добре. Але не треба заважати професійно підготовленим людям робити свою роботу. У ситуації, що склалася, військовим комісаріатам видніше, що зараз треба робити. Хоча б вже зараз не плутайтесь під ногами зі своїми дурними заявами - сидіть і чекайте мобілізації. Треба буде - всі підем воювати. І взагалі, те що відбувається в Криму і на Сході - багато у чому "заслуга" правого сектору. Відео з цим рівненським дебілом музичком там всіх людей налякало. Тепер путін і його брехуни мають лишній аргумент. І спробуй після такого поясни жителям Півдня та Сходу, що тут в нас нормальні люди живуть і що в них такого не буде.
корито Показати IP 3 Березня 2014 02:48
скіко платять вже задовбало чмо проплачане. сидять два дібіла плюсують один одному ігидоту строчать. зараз всі на майдані. а ви бабло на крові заробляєте.
765 Показати IP 3 Березня 2014 07:13
А Данильчук записаний в добровольці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus