USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мобільні оператори пишуть киянам попереджувальні SMS

23 Січня 2014 11:39
Киянам на мобілки приходить SMS: "Ви зареєстровані як учасник заворушень". У соцмережах твердять, ніби в такий спосіб хтось намагається тиснути на активістів, інформує ТСН.

Користувачі мобільних телефонів у столиці почали одержувати повідомлення про реєстрацію учасником масових безладів. Зокрема, користувач Twitter Giperfox твердить, що подібні SMS одержують люди, телефони яких увімкнені в районі вулиці Грушевського. Саме там тривають сутички поміж радикально налаштованою частиною мітингувальників і спецпідрозділами міліції.

"Шановний абоненте, ви зареєстровані як учасник масових заворушень", - йдеться у повідомленні. "Ідентифікують, які номери знаходяться в районі подій. Це не секрет, що на любій події в тому чи іншому місті можна вичислити номер", - вважає один із користувачів соцмереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
читач Показати IP 23 Січня 2014 12:00
Після перемоги над кривавою диктатурою треба власникам цих "зареєстрованих учасників заворушень" надати фінансову компенсацію та премію за боротьбу проти тероризму.
Юрист Показати IP 23 Січня 2014 12:45
Все дуже просто, потрібно подавати до суду на мобільного оператора, про тиск на людей і втручання в особисте життя з використанням особистих даних!
лучанка Показати IP 23 Січня 2014 13:06
В кустах у тропинки в засаде лежат два западенца. Русские тихо проходят мимо кустов - в кустах ни звука. Не стреляют, не кидают гранаты. Лежат не шевелятся. Русские уходят в чащу леса... из кустов потянуло г***ом. Один свидомый другому: -Куме, ви неначе вср****сь? -Так кумэ, вср***ся...Тiлькi не вiд страху, а вiд лютоi нэнавистi!... Когда уже разгонят этих вандалов и преступников? Бэндерам всегда все не так, майдановать и прыгать на людей из-за кустов у них в крови. Крысы они и в Африке крысы
справжній ЛУЧАНИН до лучанка Показати IP 23 Січня 2014 13:22
ТВОЄ ПРІЗВИЩЕ "КРИСА" !!!!
лучанка до справжній ЛУЧАНИН Показати IP 23 Січня 2014 13:23
о, бэндэры полезли))))))))))
справжній ЛУЧАНИН ДО до лучанка Показати IP 23 Січня 2014 13:28
ТИ ХОЧ ЗНАЄШ ХТО ТАКІ БАНДЕРІВЦІ? А НУ ЯК ЖЕ, У ТРЕТЬОМУ КЛАСІ ЯКІ ТИ СКІНЧИЛА ТАКОГО НЕ ВИКЛАДАЮТЬ, А РОСІЙСЬКОЮ ТАК ТОЧНО НІ!!!
Лучанка до справжній ЛУЧАНИН ДО Показати IP 23 Січня 2014 13:32
С больными нацыками предпочитаю не общаться. Почему же Вам не отделится и не жить себе долго и счастливо отдельно от центра, востока и юга Украины, кишка тонка?
справжній ЛУЧАНИН ДО до Лучанка Показати IP 23 Січня 2014 14:43
Я не нацист, я патріот!! Проти Росії і всіх інших нічого не маю, а те що ти не знаєш історії своєї держави то факт, а твої заклики про розлом нашої держави можна розуміти як провокацію, ти провокаторка, і виходячи з того як ти тут висловлюєшся, ще й напевно малолітня! До - поки існують люди з такою думкою як у тебе(зомбовані політикою нашої влади), до тих пір в Україні спокою не буде! Я спортсмен, і завдяки цьому багато друзів по-всій країні, і я тобі скажу що нормальних людей є багато як на сході так і в центрі, в Криму, по всій Україні є справжні Українці, а не такі як ти проплачені "боти" інтреганти і провокатори!
справжній ЛУЧАНИН до справжній ЛУЧАНИН ДО Показати IP 23 Січня 2014 15:03
на кнопку "-1" я так розумію клацають "боти" =) цікаво скільки вам платять за цю пропаганду? от тільки біда в тому що ви не розумієте, що ви пропагаднуєте!!!
вася Показати IP 23 Січня 2014 13:32
да не захищають а тиснуть на простий народ. на своїх братів і батьків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus