USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Молодь хоче працювати за кордоном

31 Жовтня 2011 17:15
Молодь не хоче працювати в Україні, бо тут мало платять.
Такі результати дослідження, проведеного ГО «Центром громадської освіти», презентували представники проекту 31 жовтня під час круглого столу на тему «Працевлаштування молоді за кордоном: мотиви та уваги».
Дані фокус-групового дослідження навела директор кадрової агенції «ЮНЕКО» Марія Вежбіцкі. За її словами, молодь, влаштовуючись на роботу, насамперед, цікавиться розміром заробітної плати, натомість зовсім не переймається умовами праці.
Найвагоміша мотивація працювати за кордоном, зокрема в Польщі, – висока заробітна плата.
Найбільшим попитом серед працедавців, як розповідає Марія Вежбіцкі, за межами України, як і на її території, користуються будівельні спеціальності. Тим часом «державна служба зайнятості, на відміну від приватних кадрових агенцій, не підтримує ініціативу молоді виїжджати за кордон, адже працює за принципом «Живи та працюй в Україні», - констатувала Марія Вежбіцкі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
патрі.гот Показати IP 31 Жовтня 2011 17:19
ну та і хай ідуть, світ хоч побачать. пофіх, що працюють там в жахливих умовах, але потім зможуть казати мов, в єврпі були.
Павло Заєць Показати IP 31 Жовтня 2011 20:33
А тут можна подумати вони на курорті!!!! таж сама робота навіть гірша причом за копійки
Анастасія Передрій до Павло Заєць Показати IP 31 Жовтня 2011 22:49
треба було тебе, Павло, на той круглий стіл)
Павло Заєць до Анастасія Передрій Показати IP 1 Листопада 2011 10:21
Мене запрошували, але нажаль я був зайнятий)
андрій Показати IP 1 Листопада 2011 01:08
правильно думають---багато людей мислить по старому мов там нас уніжають я думаю більш уніжають на україні зарплатами і по відношенню до працівників з боку начальства.
Роботодавець до андрій Показати IP 1 Листопада 2011 15:08
Починати треба з того, що молодь, переважно, взагалі працювати не хоче. Вони хочуть грошей, але, бажано, при цьому нічого не робити. А потім з'їздять на заробітки і кричать що їх там принижують - та ж працювати треба ;)
Владислава Показати IP 1 Листопада 2011 09:27
Якщо уряд належним чином не турбується про своїх громадян, а особливо молодь: не забезпечує робочими місцями, достойною зарплатою, житлом, тощо, і навіть відбирає надію на краще майбутнє, то люди змушені дбати про себе самі.
Роботодавець до Владислава Показати IP 1 Листопада 2011 15:15
При чому тут уряд? Чого це когось мають забезпечувати роботою? От я поки був найманим працівником зовсім не переймався за місце роботи - маючи клепку в голові і дійсно працюючи мене переманювали з роботи на роботу. Якого дідька держава має давати роботу тим, хто не хоче працювати? А тим, хто хоче просто ходити на неї? Яка в нас може бути нормальна зарплата, якщо все що ми робимо - ниємо? Всі розмови стосовно роботи в нас "скіко плятять", а не як важко працювати... Йдіть но на себе попрацюйте ;) Тоді, може, зрозумієте що вам ніхто нічого не винен. Ну а про житло взагалі смішно) Совок йопта :) "Дай" і все... А ти піди но зароби ;) Виходить що совок - погано - голі полиці, а капіталізм (навіть такий хєровий як в нас) - погано - не дають квартири і не платять зарплату... Мрія українських працівників: «Хорошо собираешь велосипед, тебе — 120, плохо собираешь велосипед, тебе — 120, вообще не собираешь велосипед, тебе — 120!» © Жванецкий
Лучанка Показати IP 1 Листопада 2011 10:11
Згідна з Владиславою!!! А де добре?Тут? Та да, там не легко, навіть важче,-бо там на чужині і ми ніхто, та тут ми є хтось?! Ніхто так само..., а порівнюючи рівень ЗП, то тим більше в УКРАЇНІ-МИ ЯКРАЗ ТАКИ НІХТО, а приїхавши з ЄВРОПИ ми є кимось,бо в нас хоть капля,але є тих грошей, еа які люди роками тут горбатяться і подяки ніякої не мають!!!
Владислава Показати IP 1 Листопада 2011 16:32
Агресивному Роботодавцю.Зразу скажу, що до такої оскаженілої особи я б не піщла працевлаштовуватися!!! А відносно робіт, то буде Вам відомо, Роботодавцю, що існує державна робота з держ.зарплатою, черги на житло, перше робоче місце тощо. Навіщо ж вони придумані якщо ними не користуватися? І ніхто не ниє, а висловлює думку, доречі як і Ви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus