USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодь Волині задумалася над правами сексменшин. ФОТО

7 Жовтня 2013 11:39
Засідання 2-ого Дебатного клубу у Ковелі відбулося 5 жовтня. Учасники розділилися на дві групи. Заняття присвятили мистецтву аргументації.

Юні дебатери вчились аргументовано захищати свою позицію, логічно та послідовно висловлювати власні думки на різні соціальні проблеми, актуальні як для України, так і для всього світу.

«Мені сподобалось обговорювати ці теми, цікаво було почути думку однолітків з приводу гострих проблем суспільства. Я ніколи до цих пір не задумувалась на правами сексуальних меншин, чи треба дозволяти узаконювати їм їхні стосунки. Не скажу, що після дебатів у мене сформувалась конкретна думка з цього приводу, але ця проблема для мене стала яснішою», - розповідає ковельська старшокласниця Марія.

Також дебатували на теми легалізації проституції, контроль державою вживання громадянами алкоголю.

«Стежити як ще зовсім юні школярі обговорюють такі дорослі теми було дуже цікаво. І мене вразила їх обізнаність. Ці питання ми неодноразово обговорювали у студентському середовищі, аргументи школярів мало чим відрізняться від студентських. Можливо, звучать вони простіше, але зміст в них той самий. В школі мало приділяється уваги обговоренню суспільних конфліктів, дебати – це місце, де можна почути різні точки зору з певного питання і зробити для себе висновок», - сказала керівник Дебатного клубу Катерина Полтавець.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лупан Показати IP 7 Жовтня 2013 11:54
Сімпатішна дівчинка
Василь Показати IP 7 Жовтня 2013 11:54
Інших, більш важливих, проблем у нашої молоді вже немає? Чи готуємося до вступу в Гейропу?
))) до Василь Показати IP 7 Жовтня 2013 12:52
подростков надо приучать к тому, что лезть в чужие трусы - правонарушение. тут, я смотрю, у взрослых с этим большие проблемы.
Василь до ))) Показати IP 7 Жовтня 2013 14:09
Проблем немає, і прикалуватися можна до тих пір, поки твій син прийде, і каже: Тату, познайомся, це Ахмет, ми любимо один одного і будемо жити разом. Нам в школі казали, що коли хлопчик п***ть хлопчика в п**у - це нормально. Головне, що ми любимо один одного. Ти ж сучасний і продвинутий тато, і зовсім не проти, правда?
АСЯ Показати IP 7 Жовтня 2013 12:21
На фото ,це все секс меньшинства...
Галина Федорівна Показати IP 7 Жовтня 2013 15:15
для школярів такого віку такі "проблеми" обговорювати ,тим більше задумуватись ще надто зарано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus