USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжну раду на Волині очолив антимайданівець, який возив у Київ «тітушок», - ЗМІ

29 Березня 2016 13:51
Максима Климюка, який у минулому очолював молодіжне крило Партії регіонів та якого підозрюють в організації поїздок на антимайдан, було обрано головою ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради.

Про це інформує власкор «Вголосу».

У минулому Максим Климюк очолював молодіжне крило Партії регіонів. Під час подій Революції гідності з Володимира-Волинського на антимайдан у Київ їздили автобуси з «тітушками». Саме в організації цих поїздок підозрюють Максима Климюка.

«Я заходила в автобус, який від офісу Партії регіонів їхав у Київ. У салоні стояв Максим Климюк та, певно, відмічав людей. Коли я звернулася до молодих людей з проханням не їхати на антимайдан, то на мою адресу пролунали нецензурні слова, мені показали нецензурні жести. Я шокована тим, що наша молодь обрала Максима Климюка головою молодіжної ради. Або наша молодь не цікавиться подіями, які відбулися на Майдані, або я навіть не знаю, як це пояснити. Як можна було обрати «регіонала» на цю посаду? Це абсолютна контрреволюція «регіоналів», – прокоментувала подію співголова ГО «Майдан Володимирщини» Ганна Фурман.

Додамо, що користувачі мережі Фейсбук на сторінці Олександра Приступи різко засуджують таку кадрову політику, мотивуючи це тим, що «прислужників злочинного режиму знову повертають до влади».

«У Володимирі-Волинському і Небесну сотню памятають, і героїв АТО поважають, і регіоналів не ображають...Просто місто небаченої «толерантності», - іронізує у соцмережі Ігор Мацюк.

«Тай сам факт обрання одного з лідерів і прислужників злочинної влади говорить про рівень свідомості молоді, яка завтра стане владою! Та й вони сьогодні уже влада. Тоді заради кого вся боротьба????», - додає у Фейсбук Ганна Фурман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 14:06
Злочинної влади? А зараз яка? В 1000 разів гірша!
нарід України Показати IP 29 Березня 2016 14:09
То хіба то тільки у Володимр-Волинському? На жаль, по всій Волині й Україні! Скільки хлопців загинуло за Україну! Як страждають матері! А кругом висувають регіоналів, навіть іх іменем пропонують вулиці йменувати! Жах! Де наші справжні УКРАЇНЦІ? Де наша чітка проукраїнська позиція й національна гордість? Де наш обовязок перед ГЕРОЯМИ УКРАЇНИ? А це всі, хто був на Майдані, хто воює на Сході України і хто, на жаль, уже загинув!
Степан до нарід України Показати IP 29 Березня 2016 14:43
Де? Де? Можна в ріфму відповісти.
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 14:11
До того часу доки не стануть судити тих , хто висуває отаких кандидатів до того часу нічого не зміниться.
журналіст з Володими до Анонім Показати IP 29 Березня 2016 15:15
На мій погляд - партії " оживають " і прокидаються від " дрімоти" тільки перед виборами, а у міжвиборчий період займаються внутрішніми інтригами, бють поклони перед " поганою" владою з надією отримати якісь кусень пирога з господарського столі. Ділять з вигодою для себе міські бюджети з " поганою" владою, вибивають за допомогою депутатів від " поганої" влади для себе і своїх друзів бурштиново - хлібні і прибуткові місця у департаментах чи міських виконкомах.... Володимир-Волинський яскравий приклад цьому, і тому нехай не бідкаються наші доблесні свободівці, батьківщинівці та інші " чесні і незаплямовані" місцеві партійні лідері у таких реверсах !!! Тож яка тут толерантність - елементарна бездіяльність та зажерливість !!!!
журналіст з Володими Показати IP 29 Березня 2016 14:25
А чого ж тоді місцеві осередки партій демократичного спрямування, зокрема таких як Свобода, ГО Майдан Володимирщини, Батьківщина та інші, не перешкоджає ось таким " фінтам " володимирської влади.... Вони , що ( керівники ) партій не мають впливу на громадську думку чи як? Висновок: ---думаю читачі самі підкажуть ....
луцьк Показати IP 29 Березня 2016 14:43
Герої гинуть а -ця гниль цвіте рясним цвітом, Ганьба вам Володимирці,невже проковтнете це мовчки !
бе Показати IP 29 Березня 2016 14:54
тітушки незабаром можуть стати героями- все владою робиться для того
полюх Показати IP 29 Березня 2016 15:24
тітушки -не кращі від" беркуту" а в деяких випадках навіть гірші -більш підступні
Мда Показати IP 29 Березня 2016 15:28
Вы все не угомонитесь. Все делите друг-друга на белых и черных. Уже и страну раскололи. Ничто не вечно под луной. Вечны лишь поиски врагов на Украине.
сором жаль прикрість Показати IP 29 Березня 2016 15:36
Піднімає гидота регіональна голови! А байдужі володимир-волинці на кшталт "якісь воно буде" допустили до цього. Через те ми того варті. На жаль!
А до сором жаль прикрість Показати IP 29 Березня 2016 16:03
А ти поскачи і все пройде. Не допоможе, покричи "Ганьба".
ура! Показати IP 29 Березня 2016 16:50
Ура! молода волинь готується до повернення янека.азірова .пшонки. і тітушок!!!
? Показати IP 29 Березня 2016 17:13
своі(тітушки) своіх не здають!
зек Показати IP 29 Березня 2016 17:14
а де записуються в тітушки?
Свободівська істерія Показати IP 29 Березня 2016 18:21
Обрали головою не климюка а Саганюка
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2016 16:39
На Волині мабуть треба робить майдан. Молодь мабуть спить
Лариса зНововолинськ Показати IP 18 Жовтня 2016 17:02
Я люблю Волинь Мені не байдуже читати про Волинь Я там родилась Піднімайтесь молоді! Робить Волинь свободну і квітучу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus