USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які вулиці першочергово відремонтують у Володимирі-Волинському

2 Лютого 2018 07:00
Стало відомо, які вулиці будуть першочергово відремонтовані у Володимирі-Волинському у 2018 році.

Про це йшлося під час чергового брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих засобів масової інформації, передає Район.Володимир-Волинський.

Очільник міста озвучив, що у 2018 році першочергово будуть заасфальтовані вулиці: Івана Сірка, Лабораторна, Кримського та Кальнишевського, Курбаса і Ольги Кобилянської.

Є ряд вулиць у княжому місті, які повинні фінансуватися наполовину з обласного бюджету. А оскільки бюджет області ще не прийнято, тому, наголосив мер, ще рано називати точну кількість вулиць, які заасфальтують у цьому році, адже є ряд вулиць за які область ще не розрахувалася за минулий рік.

Загалом було сказано, що на асфальтування вулиць Володимира-Волинського у 2018 році планують витратити приблизно 13 млн. гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus