USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Москаль повідомив подробиці втечі Януковича

7 Травня 2014 10:05
Екс-президент України Віктор Янукович залишив територію України тоді, коли його соратники вже втекли з країни, а їхні телефони вже не відповідали.

Про це після чергового засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо вбивств на Майдані під час масових мітингів і протестів сказав її голова Геннадій Москаль, - пише ICTV.

"Янукович, згідно з даними нашої комісії, біг останнім. Коли він почав дзвонити, Захарченко - телефон не відповідає, Якименко - не відповідає. Єдиний, хто залишився вірним йому - Шуляк - колишній командир внутрішніх військ, який прихопив два автомати Калашникова, місцезнаходження яких на сьогодні невідомо. Він з ним утік", - повідомив він.

Москаль зазначив, що вони поїхали в Донецьк, звідки прорвалися до Криму, а з півострова за ними було надіслано невелике військове судно, на якому вони переправилися на територію Російської Федерації.

Голова ТСК зазначив, що екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко та екс-керівник СБУ Олександр Якименко покинули Україну 20 лютого після стрілянини на Майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Травня 2014 11:14
чого ж ви соплі жували, язном тільки вмієте добре плескати
лпдмуа а простише и Показати IP 7 Травня 2014 12:16
пізд-ти це не мішки носити : А треба було взяти зброю разом із нащзначеними особисто вами і Луценко полковниками і генералами і вступити в бій із бандюганами відбити награбоване а золотого батона в клітці привезти на майдан : Але нарід вас там всіх помаранчевих с-к небачив ви все чекали чия візьме -а зараз знову повертаетесь за чим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus