USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Москвич поки на волі: прокурор і слідчий не з'явилися на розгляд справи

14 Лютого 2014 18:10
Суд у справі про обрання запобіжного заходу щодо активістки луцького Євромайдану Майї Москвич перенесли на понеділок, 17 лютого.

Активістка розповіла, що сьогодні Луцький міськрайонний суд мав розглянути клопотання слідства про обрання щодо неї міри запобіжного заходу. Однак засідання перенесли на понеділок. Про це інформує IA ZIK.

«Не з’явилися прокурор і слідчий, хоча вони були належним чином повідомлені», – заявила Майя Москвич.
Як відомо, активісти у Луцьку 5 лютого влаштували екскурсію «Бізнес на крові». В її рамках лучани навідалися до фірм, які належать регіоналам. Тоді біля офісів виливали відро води, розбавлене червоною фарбою, що символізувало кров. Окрім того, окремі громадяни клеїли наліпки: «Обережно, власник – регіонал».

За фактом використання червоної фарби під час екскурсії «Бізнес на крові» до фірм регіоналів у Луцьку міліція розпочала кримінальне провадження. Силовики назвали такі дії «хуліганством».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Лютого 2014 21:09
пси влади (прохерор , слідчий і суддя ) не одержали вказівок, яке рішення приймати
КРАСКА Показати IP 14 Лютого 2014 23:39
Отвращение, игнорирование красного отражает органическую слабость, физическое или психическое истощение. Военнопленные, годами вынужденные жить в угрожающих жизни условиях, особенно часто отвергали его.
правда Показати IP 15 Лютого 2014 00:15
Холуї режиму в очікуванні команди "ФАС!" Пси в пагонах, покайтеся!!!
Володя Показати IP 15 Лютого 2014 00:16
Яникові лакеї не тим займаєтесь!
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 00:15
100%, а потім холуї бігали і дзявкотіли,щоб забрали заяви бо спалять машини керівникам установ. яким обливали і які написали заяви на цього "гіда"!!! фу, гидко!!!! стільки полягло і за що???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus