USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

МОЗ – за скасування переходу на зимовий час

14 Вересня 2011 16:51
Міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко виступає за скасування переходу на зимовий час.
Про це він пише Український тиждень.
«Як людина, як лікар я можу сказати, що будь-яка пертурбація... позначається на здоров'ї, а раз погіршується або знижується опірність організму, поки він адаптується, виходить, є можливість виникнення тих чи інших захворювань», – сказав Аніщенко.
Він вважає нераціональним перехід на зимовий час, тому що, на його думку, потрібно жити за часом, що відповідає для цього часового поясу.
Нагадаємо, 7 вересня депутат від НУНС Леся Оробець, Комітет Верховної ради з питань науки і освіти погодився з відміною переведення стрілок годинника два рази на рік в Україну.
Проект постанови про відмову від переведення годинників на зимовий і літній час було зареєстровано у Верховній Раді 6 квітня цього року. При цьому у сусідній Росії переведення на літній час 27 березня цього року відбулося востаннє.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
lektoriy Показати IP 14 Вересня 2011 17:08
Хоч би скасували те переведення.. Дійсно голова обертом йде від зміни часу.. Дітей найбільше шкода.
oqobo Показати IP 14 Вересня 2011 18:34
Якщо на думку -фахівця- "потрібно жити за часом, відповідним для цього часового поясу", то відміняти потрібно ЛІТНІЙ час
oqobo Показати IP 14 Вересня 2011 18:53
Якщо на думку -фахівця- "потрібно жити за часом, відповідним для цього часового поясу", то відміняти потрібно ЛІТНІЙ час
paul Показати IP 15 Вересня 2011 07:26
Тепер взимку буде так: на роботу їдеш - темно, з роботи їдеш - теж темно. Якщо раніше взимку хоч зранку можна було до роботи доїхати по світлому, то зараз взагалі буде темнота. До речі, хто небудь враховував можливість збільшення аварій зранку, якщо транспорт буде їхати впітьмах?
Осінь Показати IP 15 Вересня 2011 09:11
Як ж так,що в РФ відмінили годину вперед та назад,а в Україні ще ні?! Дивина!!! Тож і Україна до того йде, ми ж своєї голови не маємо...!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus