USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Музей волинської ікони» - у сімці кращих новинок країни

7 Серпня 2013 14:31
Серед найрезонансніших новинок, виданих від початку року, на всеукраїнському конкурсі «Книжка року-2013» відзначили книгу-альбом «Музей волинської ікони», а також творчу роботу волинського письменника Вальдемара Пясецького - «Пройдімося давнім Луцьком», інформує «Музейний простір» та «Рідна країна».
Книга-альбом «Музей волинської ікони» у всеукраїнському рейтингу «Книжка року» номінована в категорії «Мистецтво». Вона репрезентує твори волинського іконопису, релігійного живопису західноєвропейських традицій, церковної різьби та скульптури XVI – початку ХІХ століть з колекції «Музею волинської ікони» у Луцьку.
Уже відбулась експертна сесія Всеукраїнського рейтингу «Книжка року-2013». Згідно з підсумками оцінювання видавничого асортименту за перше півріччя цього року, визначили лідерів літа. Серед них і книга волинського письменника Вальдемара Пясецького «Пройдімося давнім Луцьком», у номінації «Візитівка». Її ще назвали однією з найрезонансніших новинок конкурсу.

Переможців визначать у грудні, згідно з оцінюванням усього річного асортименту книг, що номіновані у всеукраїнському конкурсі «Книжка року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus