USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

МВС України орендує вертоліт за тисячу доларів на годину

25 Травня 2017 18:14
МВС України орендує вертоліт за 26,8 тисячі гривень за годину. Вертоліт обладнаний відеоапаратурою фіксації порушень та спеціальними засобами зв'язку з бортовими номерами UR-ASO.

Про це повідомляють "Українські Новини" із посиланням на відповідь Нацполіції на інформаційний запит.

Зазначається, що вертоліт, який з'явився перед Євробаченням-2017 у Києві, теж використовується на правах оренди. Нагадаємо, що напередодні проведення пісенного конкурсу заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв заявляв, що під час Євробачення вперше в Україні правоохоронці для охорони громадського порядку використовуватимуть три спеціально укомплектованих сучасним обладнанням автомобілі та вертоліт.

У відповіді Нацполіції також уточнюється, що гелікоптер орендується за договором від 10 травня 2017 року ГУ Нацполіції в місті Києві. Вертоліт орендується у ТОВ "ЛЄЙКА СТУДІО ФОТО ПРОДАКШН" разом з екіпажем з погодинною оплатою праці.



Також наголошується, що своїх вертольотів на балансі у ГУ Нацполіції в Києві немає.



Видання зазначає, що після Євробачення вертоліт з бортовими номерами UR-ASO і написом "Поліція" неодноразово з'являвся на заходах за участю керівництва МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 25 Травня 2017 19:00
я за такі гроші в костюмі бетмена чи супермена не хуже політаю як той вертоліт
Kag0r Показати IP 26 Травня 2017 19:58
UR-ASD правильна реєстрація цього борта. Роззуйте очі! На хвостовій балці чітко написано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus