USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми ж не можемо, щоб без пригод зіграти», - Кварцяний

17 Травня 2015 22:00
Головний тренер«Волині» Віталій Кварцяний прокоментував сьогоднішній матч із «Говерлою» під час прес-конференції у Луцьку. «З хорошим настроєм поїдемо на гру із «Олімпіком», - сказав Кварцяний.

Нагадаємо, сьогодні, 17 травня , у Прем'єр-лізі України з футболу луцька «Волинь» обіграла ужгородську "Говерлу. ФОТО, ВІДЕО.

Коментар тренера лучан опублікований на сайті ФК «Волинь»:

- Залишалося три тури до закінчення чемпіонату. В знаєте, що кінцівку всі хочуть закінчити якомога краще, не дивлячись на будь-які обставини. Як би важко зараз було морально футболістам, намагалися з ними говорити, щоб вони серйозно грали, нормально ставилися до своєї професії. Але гра однаково виглядала дуже нервово.

Я спочатку не хвилювався, а через 20 хвилин вони мене почали розхитувати… Ми ж не можемо, щоб без пригод зіграти. Відбулося повторення епізоду в Кривому Розі, коли Гринченко відпасував Недільку і влетів гол у наші ворота…

Тільки в мене таке може бути, щоб забрати пару років життя! Богдан Шуст щось начудив трохи. А Політило, який провів прекрасний матч, так необачно віддав назад…

Ця нервозність мене насторожила. В перерві ми серйозно поговорили. Я сказав, щоб гравці не псували свою репутацію. «Ви вмієте грати, вийдіть і грайте! Навіщо мені потім виправдовуватися!» Без помилок не може бути у футболі.

Футболісти мої хороші і можуть грати у якісний футбол. Шкода, що моментами вони робили якісь дива на полі незрозумілі. Я сказав їм, щоб грали серйозно, бо я їх не прийму взагалі у роздягальню. Забігали, зібралися.

Треба сказати, що й Коваль виручив «Говерлу» кілька разів. Добре, що не отримали попередження, бо в нас багато гравців на карточках висять. З хорошим настроєм поїдемо на матч із «Олімпіком». Будемо набирати очки у матчах, що залишилися.

- Як ви оціните гру Козьбана, який нарешті вийшов і забив?

- Він дуже переживав, давно не грав. В цілому добре, виконав те, що я його просив, але можна було краще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Семенівна Показати IP 17 Травня 2015 22:08
Я у шоці!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 18 Травня 2015 00:07
da ne wmijyt wonu gratu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14/88 Показати IP 18 Травня 2015 01:50
Ви,злісні інтернет бійці,досить паклюжити команду... Вони виступають на досить високому рівні,порівнюючи з Українською прем єр лігою... Проблеми в хлопців з мотивацією,так як декілька місяців не виплачують зарплатню... Отже закрили пельки та сопіть в трубочку,бикота... П/С Особлива подяка,ВОЛИНЬСЬКИМ УЛЬТРАС...хлопці,так тримати...команді потрібна ваша підтримка. в такі складні часи незважаючи ні на що,ви підтримуєте свій клуб.так тримати Тільки Луцьк!!!Тільки Волинь!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus