USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ми живемо одним творчим дивом, - волинянка про «Голос країни»

18 Березня 2015 19:00
П’ятий сезон одного з найпопулярніших вокальних шоу «Голос країни» стартував 8 березня на телеканалі «1+1». Серед тих, кому пощастило пройти «сліпі» прослуховування, і наша землячка – 18-річна нововолинянка Катерина Рибак. Голос юної волинянки підкорив серця аж трьох зіркових тренерів – Тіни Кароль, Олександра Пономарьова та Потапа. Останнього Катерина і вибрала як майбутнього наставника. Про це інформує Слово Волині.

Незважаючи на свій юний вік, Катя Рибак вже встигла стати призером та лауреатом численних всеукраїнських та міжнародних фестивалів, взяти участь у телепроекті "Школа музики", була фіналісткою телепроекту "Музична академія Євробачення", а також володаркою гран-прі Міжнародного фестивалю "PARADISE HOLIDAY".

Катю, яким був твій шлях на проект «Голос країни»?

- Можна сказати, що важким, проте - дуже цікавим. Останнім часом дуже мріяла потрапити на цей проект, але завжди щось заважало: на «Голос. Діти» – запізно, а на доросле шоу – зарано. Минулого року розпочався Майдан, тому було якось не до того. У цьому році я нарешті потрапила на «Голос країни» і тому дуже щаслива!

- Коли дізналася, що пройшла на «сліпі» прослуховування, кому першому про це розповіла? Які були емоції, можливо, з’явився страх, що доведеться виступати перед такими іменитими суддями?

- Я була вдома, коли мені повідомили цю радісну новину. Радощам не було меж. Це, звісно, почули мої батьки. Потім кинулася телефонувати і розповідати спочатку бабусям, потім - викладачам із вокалу. Страх... Ну, звісно ж, був. Це не перший мій вихід на сцену, проте співати перед такими метрами сучасної естради раніше не доводилося. Окрім того, склад учасників теж був вражаючим - професійні вокалісти з різних куточків світу, які вже досягли чималих висот у своїй співочій кар’єрі! Довелося забути про «мандраж» і завойовувати прихильність і зіркових тренерів і, звісно ж, глядачів.



- Катю, чому твій вибір пав саме на Потапа? Чим він тобі імпонує? До кого ще б хотіла потрапити? Чого чекаєш від співпраці з тренером?

- Із самого початку я мріяла потрапити до команди Славка Вакарчука чи Тіни Кароль. Чесно кажучи, зовсім не чекала, що до мене повернуться стільки тренерів. Вибирати було дуже важко. Піти до Потапа мені підказало серце. Просто довго вагалася, а коли наші погляди пересіклися, - зрозуміла, що хочу бути у його команді. Надіюся, що співпраця із цим тренером принесе лише хороші результати, море досвіду та безліч цінних порад.



- Хто вибирав пісню, яку ти виконувала на «сліпих» прослуховуваннях? Чим аргументований такий вибір?

- Пісню обирала разом із викладачем по вокалу. Я, коли вперше її почула, відразу зрозуміла, що це те, що мені потрібно і те, що мені підійде. Дуже хотіла виконати саме цю композицію, бо розуміла, що зможу передати на сцені описані в ній емоції.



- Хто входив у твою групу підтримки на проекті?

- Моя група підтримки на проекті була найчисельнішою. Це - батьки, рідні, близькі мені люди. Усіх я дуже люблю і ціную те, що вони приїхали у Київ, аби підтримати мене у такий важливий для мене час.



- До чиїх рецензій ти найбільше прислуховуєшся, маємо на увазі твоїх рідних та близьких?

- Найбільше прислухаюся до думки своїх батьків, адже хто як не рідні підтримають, зрозуміють, порадять та щиро порадіють. Дуже ціную думку свого викладача з вокалу Галини Тюрікової. Вона завжди підкаже, допоможе, а якщо треба – розкритикує, вкаже на помилки. А коли є за що – то не поскупиться на похвалу. Галина Володимирівна завжди вчить своїх учнів йти вперед і не зупинятися на досягнутому. Як бачите – йдемо!

- Катрусю, ти віриш, що на проекті усе відбувається чесно?

- Я не просто вірю, я упевнена у цьому! Ви ж самі бачите, які там сильні вокалісти виступають! Це ж не тільки з нашої країни, навіть з-за кордону приїхали. Серед таких талантів немає місця на усілякі там...



- Що можеш сказати про учасників проекту? Встигла вже з кимсь потоваришувати? Яка панує атмосфера за кулісами?

- Учасники проекту - це нереально талановиті вокалісти, яскраві особистості та просто хороші люди. Ми вже встигли потоваришувати, частенько зустрічаємося поза проектом, спілкуємося, зідзвонюємося. Ми живемо одним творчим дивом – «Голосом країни», тому нам завжди є про що поговорити.

P.S

Постійно поруч на усіх конкурсах та фестивалях із дочкою мама Каті – Олена Рибак. Каже, що помітила артистичний талант Катрусі ще в дитинстві, коли вона пройшла разом зі своєю групою з дитячого садка на обласний творчий звіт: «Ми ще тоді звернули увагу, що вона дуже гарно тримається на сцені – не боїться виступати, дуже артистична.

А на випускному в садочку вона теж гарно виконала пісню. Тож у школі ми почали ходити і на танці, і на співи. Та з часом вокал все ж таки вийшов на перший план».

Серед тих, хто переживає за Катю Рибак і пишається її досягненнями – керівник Володимир-Волинської зразкової студії «Лодомир» Галина Тюрікова.

Катя займається у «Людомирі», починаючи з 2008 року. Викладач вокалу зазначає, що одразу помітила особливу рису юної співачки: «На відміну від інших дітей, вона дуже добре вміє пропускати крізь себе пісню, яку виконує та «вживатись» у неї. А ще Катруся дуже настирлива, знає, чого хоче. Ще коли вона тільки починали брати участь у конкурсах і не завжди вдавалось посісти перші місця, Катя завжди казала, що я все одно доведу, що чогось варта».

Тож бажаємо Катерині досягти своєї мети – дійти до фіналу, перемогти у шоу «Голос країни» та прославити нашу Волинь на всю Україну!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волинянин Показати IP 18 Березня 2015 20:59
Катіни заслуги-це заслуги Галини Тюрікової
Лучанин Показати IP 16 Травня 2015 01:07
Молодець, так тримати!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus