USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Митний пост «Ягодин» не працює, - ЗМІ

23 Березня 2017 20:56
Митний пост «Ягодин» уже кілька годин не впускає та не випускає транспорт. Натомість у прес-службі митниці запевняють - працюють у штатному режимі.

Про це повідомив Волинь24.

Волиняни, які не змогли сьогодні перетнути український кордон, розповідають, що митний пост «Ягодин» не працює приблизно з 13-ої години дня. Він не впускає та не випускає автомобілі.

Спершу черга утворилась у нейтральній зоні між польським та українським пунктом пропуску. Втім, згодом й польські митники перестали впускати автомобілі на українську територію, аби не збільшувати черги.

За непідтвердженою інформацією, роботу митного посту заблокувало те, що українських митників правоохоронці затримали на хабарі.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини прес-секретар Волинської митниці Ігор Дильов, митний пост працює у звичайному режимі, машини оформляють й вони проїжджають.

Як пише В24, зі слів водія, який зараз знаходиться на польському боці кордону, його вантажівка стоїть у черзі ось уже 13 годин, тоді як зазвичай митний пост він перетинає максимум за 8-9 годин.

Водій запевняє, що нині навіть польські митники не пропускають машини, бо «нейтральна зона» заповнена. Відтак, величезні черги утворились і на польській, і на українській стороні.

Чоловік чув, ніби на митному посту «Ягодин» працює Служба безпеки України.

Водночас очевидець розповідає, що станом на 20:35 легкові автомобілі потрохи почали пропускати.

Натомість джерела видання стверджують, що на митниці працюють поліція та прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
) Показати IP 23 Березня 2017 23:43
Ген прокуратура працює...
( Показати IP 24 Березня 2017 01:59
то з гп працівники , як х мого .... молоток.
В27 Показати IP 24 Березня 2017 03:00
Усе наладилося і потоки хабарів відновилися в столицю України, завдяки чіткій роботі прокуратури. Слава Україні!!!
Панас Показати IP 24 Березня 2017 08:48
Вчора по обіді "бомбили" мутніків в Устилузі. Наші мутніки-лихварі рвали гроші , знищували документи ... Жінки-мутнічки стояли з заплаканими очима... Цікавий ФАКТ - на митниці був присутній працівник "продажної-курватури"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus