USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На автошляхах на Ковель і Чоп вже у травні нестимуть службу нові патрульні

22 Березня 2016 15:42
До кінця травня на автошляхах на Чоп і Ковель нестимуть службу нові патрульні.

Про це заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич заявив під час спілкування з пресою на церемонії урочистого складання Присяги новими патрульними поліцейськими у Житомирі, - інформує прес-служба Національної поліції України.

Так, Олександр Фацевич повідомив, що до кінця травня поточного року на автодорогах міжнародного значення Київ – Чоп і Київ – Ковель будуть нести службу нові патрульні поліцейські.

– В Україні уже працюють 8 тисяч патрульних поліцейських. До кінця березня на вулиці населених пунктів вийде ще 5 тисяч нових патрульних, - зауважив Олександр Фацевич.

Він висловив упевненість, що патрульні поліцейські проявлять себе як справжні професіонали і будуть не лише новими обличчями правоохоронної системи, але й запорукою довіри людей до поліції та успіху реформ, що тривають.

– Головна відмінність нових поліцейських полягає у ставленні до людей, у повазі до них, в усвідомленні виконання патрульними сервісної функції, - зазначив він.

До кінця травня на автошляхах на Чоп і Ковель нестимуть службу нові патрульні - Олександр ФацевичПро це заступник Голо...

Опубликовано Національна поліція України 22 марта 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 22 Березня 2016 17:06
100 днів роботи патрульної поліції! щодня дтп, через день загинувші, з 10 пригод 8 в стані сп'яніння, патруль займається парковками, а причини пригод: наїзд на пішохода, порушення проїзду перехресть, маневрування, перехід дороги в невстановленому місці . Скільки можна піаритись , берези в парку ділити між дітьми та організовувати селфі до дня "100 днів моя нова поліція"? Не має співпраці між службами, Буховець просить не втручатись до становленя нової служби "патрульної поліції", патрулі самі по собі. Злочини, порушення (валютники) та ін. це не до них . Кошти на їх утримання ідуть в млн$, а віддача загинувші та потерпілі, не захищені громадяни. Як висновок -провал !
дідо до Луцьк Показати IP 22 Березня 2016 17:27
Стара мусарня взагалі багато випадків нереструвала, тому і статистика ніби краща.
Рома Показати IP 22 Березня 2016 17:57
Патрульну поліцію, яка на сьогодні існує взагалі не потрібно!!!
Волинянин Показати IP 22 Березня 2016 20:54
Щодня в пресі повідомлення про виявлені хабарі "поліцейських" нової генерації, з новим обличчям. морально чистих, непідкупних, тому що в них гідна зарплата-5 тис грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus