USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На дільниці у Луцьку хуліганили п’яні

25 Травня 2014 12:50
Правоохоронці встановили зловмисників, які хуліганили на виборчій дільниці у Луцьку. Ними виявилися лучани – 1982 року народження. Згідно попередніми даними, обидва перебували в стані алкогольного сп’яніння, - інформують у прес-службі волинської міліції.

У приміщення школи по вулиці Львівська у Луцьку, де розміщується виборча дільниця №34, зайшли двоє чоловіків. Зловмисники вчинили хуліганські дії, зокрема зірвали інформаційні плакати.

«На дільниці працює слідчо-оперативна група, члени якої проводять огляд місця події, а відтак встановлять мотиви і обставини скоєння правопорушення. За попередніми даними, чоловіки перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Спритників відвезли на освідування в обласнийнаркодиспансер», – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Василь Марчишак.

Дії зловмисників кваліфікуватимуть за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Окрім того, якщо працівники наркодиспансеру підтвердять факт сп’яніння, на чоловіків будуть складені адміністративні протоколи за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Травня 2014 15:25
всипати в дупу кілька десятків гомушлягів та відпустити....
Лучанка Показати IP 25 Травня 2014 21:57
Одні віддають життя,щоб вибори відбулися,інші ганблять нас.Просто всипати в дупу-так не мине!Сьогогодні кожен має відповідати за свої дії та вчинки,бо це в артує чиєсь життя.Ганьба бездумним,провокаторам та пяницям.Чому гинуть,ті кого люблять та чекають?П'яниці не потрібні ні людям ні Богові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus