USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На дорозі Луцьк-Львів замінили 2000 метрів квадратних «браку»

20 Жовтня 2016 10:02
На деяких ділянках автомобільної дороги Львів-Радехів-Луцьк цього тижня поклали верхній фінальний шар та зробили два місця для заїзду, так звані «карманчики».

Окрім цього, замінили 2 тисячі метрів квадратних дороги, де влітку були виявлені дефекти через шар дьогтю під покриттям.

Про це повідомив керівник з будівництва Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антоняк під часнаради з питань реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова 19 жовтня 2016 року, - інформують у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у серпні цього року на кількох ділянках траси Луцьк-Львів виявили відсутність надійної основи (замість бетону ще за Радянського Союзу залили гудроном, який не твердіє), через що дорога у цих місцях «попливла» через підвищене навантаження.

Як зазначав тоді директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, відсутність належної дорожньої основи неможливо помітити ззовні. Крім того, кошти виділяли лише на поточний ремонт, який не передбачає заміни основи, а лише кладку асфальту.

Оскільки на дороги області в наступному році планують передбачити значний фінансовий ресурс, під час напади обговорювали аналіз виконання дорожніх робіт та плани на наступний рік.

Зокрема, за дорученням голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вирішили, що до такого обговорення потрібно залучати керівників районів, аби останні озвучували своє бачення і проблемні питання. Тож найближчим часом відбудеться ряд кущових нарад у голови облдержадміністрації щодо чотирьох виборчих округів області (ряд нарад із окремими головами райдержадміністрації та районних рад).

Такі наради проводитимуться ще й у контексті можливої передачі доріг загального користування на утримання області. І тут варто відзначити, що кошти на утримання цих доріг перейдуть також до обласної казни. В такому разі об’єм робіт збільшиться в рази, а виробничих потужностей, за словами начальника Служби автомобільних доріг Анатолія Посполітака, в області не вистачає навіть на власні заплановані в наступному році роботи.

Відтак, вже наступного тижня обговорюватимуться два округи, зокрема 20 та 21.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кіт Показати IP 20 Жовтня 2016 10:06
2 тисячі метрів квадратних, це не 2км дороги!
Вася до Кіт Показати IP 20 Жовтня 2016 10:33
ЦЕ 250 МЕТРІВ ДОРОГИ!! 2000м.кв ділим на 8м. ширини = 250
мурр до Кіт Показати IP 20 Жовтня 2016 11:18
дякуємо, виправили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus