USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На друк виборчих запрошень лучанам витратять майже 13 тисяч

7 Жовтня 2015 15:35
Майже 13 тисяч гривень у вигляді субвенції з держбюджету направлено на друк запрошень для лучан напередодні місцевих виборів.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня.

Як повідомила начальник організаційного відділу міськради Олена Барська, за станом на 1 жовтня 2015 року згідно з даними Державного реєстру у місті зареєстровано 156 507 виборців.

Для виготовлення списків виборців та іменних запрошень в Луцьку на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року передбачено виділення коштів як цільової субвенції з державного бюджету місцевому бюджету в розмірі 12 900 гривень.

Ці кошти будуть використані на придбання паперу та тонеру. Згідно з інформацією оргвідділу, необхідні договори з постачальникам вже укладено.

Крім того, зауважила Олена Барська, відділ ведення Державного реєстру виборців складає та уточнює списків виборців.

Передача попередніх списків та іменних запрошень, а також уточнених списків виборців відбудеться у приміщенні міської ради згідно із актами прийому-передачі кожній дільничній виборчій комісії 11 та 22 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus