USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Лесі Українки під час свят гратимуть колядки

15 Грудня 2017 10:22
На вулиці Лесі Українки встановлять звукову апаратуру, і вже на свята на головній пішохідній вулиці міста лунатимуть новорічні хіти та колядки.

Про це говорили під час засідання позачергової 35-ї сесії Луцької міської ради 15 грудня.

При обговоренні питання депутат ради Павло Данильчук запропонував зняти кошти в сумі 88 тисяч гривень, за які заплановано закупити відповідну апаратуру, і «перекинути» їх на освітлення Театарльного майдану.

«Цілком достатньо звернутися до суб’єктів господарювання на вулиці Лесі Українки, які можуть самостійно вмикати музику», – акцентував обранець громади.

У відповідь радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук зауважив, що у такому випадку на вулиці пануватиме хаос, адже кожен магазин чи кафе вмикатиме свою музику.

«Ми бачимо в мережі перепощені дописи про те, як відзначають Різдвяні свята у світових містах, і лучани звертаються до нас із запитанням, чому не можна щось подібне зробити і в нас. Тому ми вирішили закупити таку апаратуру, щоби забезпечити святкову атмосферу, щоби було гарно, а не щоб із кожного кафе чи магазину лунала інша музика. Окрім того, апаратура використовуватиметься постійно, зокрема і на інші свята», – сказав Ігор Поліщук.

Депутат Борис Смаль, своєю чергою, додав: «Не потрібно ці кошти (88 тисяч гривень, – ВН) прив’язувати тільки до свят, ця апаратура залишиться на вулиці, де збирається найбільше туристів. У нас є і інші свята, а з цієї апаратури може лунати навіть патріотична музика».

Щодо освітлення головної площі місті Ігор Поліщук повідомив, що до 20 грудня має вирішитися питання освітлення Театрального майдану. Так, на будинку біля стели загиблих на Майдані увімкнуть усі справні прожектори, ще нові мають встановити на драматичному театрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 15 Грудня 2017 10:45
Красіво буде !
Віталій Показати IP 15 Грудня 2017 22:43
А про мешканців вул.Лесі Українки хтось подумав Якце коли постійно грає музика яку чутно в квартирі "Гарні свята" влаштує влада Краще дійсно на освітлення чи якісь інші цілі направити ці кошти А не на таку дурню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus