USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Львівщині, аби молодь не йшла на вибори, її намагаються залякати призовом в армію

18 Березня 2019 19:19
Невідомі особи на Львівщині залякують людей тим, що нібито 30 та 31 березня в місцях масового перебування громадян, в тому числі на виборчих дільницях, перевірятимуть списки громадян, які підлягають строкову призову на військову службу.

Про це у Фейсбук повідомив народний депутат України, голова політради УКРОПу Тарас Батенко.

Тож, як поінформував нардеп, він скерував депутатське звернення правоохоронним органам щодо спроб невідомих осіб у Львівській області перешкодити вільному волевиявленню громадян на чергових виборах Президента України, які відбудуться 31 березня.

«У період з 16 по 17 березня 2019 р. у Львівській області, зокрема в Бродівському та Сколівському районах, невідомими особами у публічних місцях масово поширено інформаційні матеріали, які перешкоджають вільному волевиявленню громадян на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Зокрема, на цих матеріалах розміщена інформація, що з квітня 2019 року розпочинається призов на строкову військову службу. У зв’язку з цим, в суботу та неділю 30 та 31 березня в місцях масового перебування громадян, в тому числі – на виборчих дільницях чергових строкових виборів Президента України відбудеться перевірка та узгодження списків громадян, які підлягають строковому призову на військову службу.

Вважаю, що ці дії невідомих осіб, які масово розповсюдили у Львівській області незаконні поліграфічні матеріали, мають на меті перешкодити волевиявленню громадян, тому скерував звернення на Міністра внутрішніх справ України Aрсена Авакова, голову СБУ Василя Грицака з вимогою перевірити вищенаведені факти та забезпечити суверенне право громадян України, насамперед молоді, на вільне волевиявлення», - йдеться у дописі Тараса Батенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Істинно Показати IP 18 Березня 2019 20:35
Львівщина - фабрика патріотів!
Я до Істинно Показати IP 19 Березня 2019 06:04
один нюанс - вони так себе називають
Ківерчанка 2 Показати IP 19 Березня 2019 06:37
Будь хто може надрукувати таке повідомлення. Брєдятіна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus