USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На місці паспортного столу в Луцьку може бути амбулаторія

24 Вересня 2014 11:39
В міській раді пропонують використати приміщення міграційної служби на потребу медицини міста.

Про це стадо відомо під час засідання 64 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 вересня.

Нагадаємо, міграційну службу переводять до ЦНАПу. Саме там видаватимуться паспорти, зніматимуться з реєстрації та реєструватимуться громадяни. Коли міграційна служба переїде – приміщення можна буде використати на інші потреби. Депутат Любов Серба запропонувала влаштувати там амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Оскільки в цьому мікрорайоні є така потреба.

Міський голова Микола Романюк підтвердив, що всі служби мін’юсту мають надавати послуги через ЦНАПи. Однак в Центрі буде лише один працівник, а решту переведуть у приміщення КП «Луцькмістобуду». Тому він погодився з тим, що приміщення на вулиці Кравчука можна буде використати на інші потреби. Однак, чи підійде воно для амбулаторії – треба з’ясувати, адже це приміщення напівпідвальне, та й не в найкращому стані. Хоч цілком площа підходить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Показати IP 24 Вересня 2014 12:00
Може з приміщення Загсу виженуть орендарів і там зроблять відділення паспортного столу.
пам'ять Показати IP 24 Вересня 2014 12:36
А може й не бути, як і в попередньо визначених місцях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus