USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На одній з вулиць Луцька замість дороги – небезпечний атракціон

27 Грудня 2016 08:58
Лучани просять відремонтувати дорогу на вулиці Героїв УПА, що у районі Вишків.

Петицію з відповідним проханням зареєструвала Тетяна Зінченко.

Лучанка зазначає, що дорога на вулиці Героїв УПА часто стає небезпечною для місцевих жителів.

«Для жителів вулиці Героїв Упа дорога додому часто стає небезпечним атракціоном, або, краще сказати, дорогою з перепонами. Останні 200 метрів дороги не оточені тротуаром, а на 50 взагалі не вистачило асфальту. Коли на вулиці дощ, пройти до зупинки чистим важко, бо ґрунтова дорога перетворюється на величезні калюжі. Пішоходи змушені крокувати проїжджою частиною, навіть тоді, коли на вулиці сніг та ожеледиця. саме тут машини виїжджають на об′їзну Луцька, тому рух навіть у пізній час тут активний», – йдеться в тексті петиції.

«Окремо хочу відзначити, що останні 50 метрів навіть для проїзду авто важко назвати придатними», – додає жінка.

Станом на 26 грудня петицію підписали 18 осіб з 300 необхідних.

Проголосувати за петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вуазя Показати IP 27 Грудня 2016 11:39
Ще Конякіна, тратуар біля автошколи - це жах!
Василь Показати IP 27 Грудня 2016 16:12
Ви здуріли чи хворі? Петиція про те, щоб відремонтулали дорогу. Петицію можуть розглянути і забути ;-) Це їхній обов'зок ремонтувати дороги, ми платимо податок на неї: власники авто у вигляді дорожного збору, а нам, пасажирам гром.транспорту - перевізники його в вартість білета пхають. Чиновники зобов'язані в обов'язковому порядку ремонтувати дороги, лікарні, школи і так далі, а то нащо вони нам здались? Краще писати колективні скарги в прокуратуру, за неналежне чиконання посадових обов'язків, котрі можуть призвести до смертельного випадку. Погана дорога - небезпечна дорога для пішоходів та водіїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus