USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На округи без депутатів у Луцьку хочуть спрямувати кошти, які не освоїли торік

21 Березня 2019 11:54
Збільшити суму, передбачену на виконання підтримки ініціатив виборців з округів, від яких не були обрані депутати, пропонують у профільній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 березня.

Члени комісії розглянули питання щодо виконання програми підтримки ініціативи виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів міської ради на 2018-2020 роки.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, торік у рамках програми використали 515 тисяч гривень, решта коштів лишилася неосвоєною, тому що не відбувся тендер.

Голова комісії Андрій Козюра запропонував, аби у 2019 році, окрім передбачених 1,2 мільйона гривень на фінансування програми, спрямувати на неї 685 тисяч гривень, які не освоїли торік.

Лілія Єлова повідомила, що 1,2 мільйона вже передбачили, але є нерозподілені вільні залишки.

Отже, члени комісії рекомендували передбачити додаткові кошти на виконання програми та взяти питання на контроль департаменту житлово-комунального господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимирська Показати IP 21 Березня 2019 12:16
Депутат який вибирався від району мкс і приватний сектор з вулиць що виходять на володимирську, хочуть зустрічі зі своїм депутатом, який нічого не робить для людей. Вибрали на свою голову ....
Лучанин Показати IP 21 Березня 2019 15:19
33 округ . Зацепи Конякіна Кравчука . 2 500 виборців не зроблено капітальний ремонт прибудинкових територій, так як округ без депутата !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus