USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ремонт дороги Луцьк-Львів на Волині назбирали п’яту частину грошей

5 Січня 2016 09:43
В обласному бюджеті на спецрахунках зараз 102 мільйони гривень. Ці кошти надійшли від перевиконання плану митниці, направлять їх на ремонт дороги.

Про це йшлося під час відеоселекторної оперативної наради Голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 4-го січня, в овальній залі обласної ради.

«У 2015 році митниця успішно спрацювала й нам вдалося акумулювати на спецрахунку бюджету 102 мільйони гривень. Ці гроші у 2016 році спрямуємо на ремонт дороги Луцьк-Львів», - інформував губернатор.

Нагадаємо, з цього приводу члени постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій раніше говорили про те, що митниця не належно працює й не використовує сповна свій потенціал. Зокрема через гірше обслуговування чимало імпортерів перейшли з Волині у Рівненську та Львівську області, через що митниця втратила значні суми.

Голова профільної комісії Роман Микитюк впевнений, що покращивши роботу митниці на ремонт дороги щомісяця буде надходити не 50 мільйонів, а 150 мільйонів гривень. Відповідно, до літа трасу можна буде відремонтувати.

До слова, на ремонт дороги Луцьк-Львів необхідно приблизно 0,5 мільярда гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
то скількі вони Показати IP 5 Січня 2016 11:45
безбожно крали мульонів а тепер 100 назад віддаватимуть а за що жити невже яценюк дозволив від корита відірвати.а якщо закарпатські борці за евроінтеграцію сигарет також подібне вчворять.невже ми такі багаті що всю Украіну дорогами завалим.добре якщо до уеропи а не дай бог до москви набудуемо щоб на зарібкі іздити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus