USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Світязі «донецькі» вже не відпочивають

19 Серпня 2014 14:58
Нахабних переселенців, які не приховують ненависті до волинян, однак користуються всіма благами Волині, треба виховувати по-чоловічому. Так вважає заступник військового комісара з виховної роботи Волинського обласного комісаріату Володимир Бондарук.

Як стало відомо під час прес-конференції в обласному військкоматі сьогодні, 19 серпня, «донецькі» на озері Світязь нині не відпочивають.

Нагадаємо, в області набула резонансу новина про те, що волинського журналіста побили мешканці однієї зі східних областей, які відкрито висловлювали свою зневагу до волинян.

«Зараз немає «донецьких» на Світязі. Бо як ходити і слухати, що вони там говорять про Україну, про тих, хто воює на Сході? «Пускай они там воюют, а мы будем женщин любить ваших»… Вибачте, але за таке треба просто давати по морді. І все стане на свої місця. Якщо наше суспільство реагуватиме на такі речі, то ніякий «донецький» чи «луганський», який би гаманець він не мав, не буде себе тут нормально почувати. І не купатиметься, й не розкидатиметься грошима», - каже він.

Разом з тим, пояснює він, переселенцями нині займається СБУ. Зокрема, Служба аналізує прибулих чоловіків щодо того, чи вони можуть нести військову службу. З його слів, цих людей ретельно перевіряють. Бо якщо просто їх схопити і дати зборю, то можна легко «наламати дров», призвавши власноруч зрадника. Спершу цих чоловіків, каже, треба вивчити.

Щоправда, з-поміж тих, хто приїхав на Волинь, не було таких, хто прийшов в військкомат і подався до війська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Луцьк Показати IP 19 Серпня 2014 16:04
І де ж наша країна буде єдиною, якщо в ній живуть такі .....?
Луцьк2 Показати IP 19 Серпня 2014 16:13
такі......чмошнікі. в тюрму їх.
Василина Показати IP 19 Серпня 2014 16:14
Я їх ненавиджу!!!
Анонім до Василина Показати IP 19 Серпня 2014 16:16
Не давай таким волоцюгам!
Василина до Анонім Показати IP 19 Серпня 2014 20:29
Не даю:-) мені з ними навіть на одному гектар с***ти гидко
чув Показати IP 19 Серпня 2014 16:40
Наскільки мені відомо, тим хамам наші хлопці наваляли по саме не хочу. Терпіли до останнього. Але всім терпець уривається колись. Поковиляли вони синенькі кудись подалі
кейт Показати IP 19 Серпня 2014 17:12
я б їх на передові ставила. як пушечне мясо,а то вони зовсім обнагліли .В чловіка на роботі 160 чоловік забрали на фронт ,а одного біженця залишили ,то щоб не працювати більше ніж треба ,зробився хворим і тепер на лікарняному сидить .
кейт Показати IP 19 Серпня 2014 17:13
де справедливість,вони їх покликали ,самі потікали ,наші чоловіки воюй за їхні міста?
волинянин Показати IP 19 Серпня 2014 23:15
То чому мовяит
Васьо Показати IP 19 Серпня 2014 23:40
Нам вже так промили мізки , що ми готові кидатися на людину, якщо вона з Луганська , Донецька. А вони ж такі українц і як ми всі. Може пора зупинитися, і насамперед людям, які мають владу в руках. А то бавляться людьськими життями як іграшками. Всі так рвуться в Європу, а ви питали себе чи нас там ждуть ? Та в себе потрібно наводити лад, в країні, міняти систему всю. А то понаприймали кучу законів, і щоб з ними розібратися , ще потрібно кучу проффесорів наймати для розяснень типу "як правильно переходити дорогу". Хіба ж ніхто не розуміє, що ми з своїм менталітетом не впишемось в європейський спосіб життя? Там (в Європі) десятиліттями виховували населення, щоб мати такий рівень життя, а ми хочемо за рік стати Європою. Чи всі думають, що там не крадуть як у нас ? Та крадуть і живуть добре скрізь ті люди, які сидять біля "корита", єдине, що ТАМ не показують це відкрито, не хизуються, а в НАС все навідкрито - купив мерса, побудував пару віл - дивіться всі, скільки я накрав. Є золоте правило - якщо закон не виконується на 50 процентів., або 50 процентами населення - його потрібно або змінювати, або взагалі скасовувати. В нас все напаки, закони придумують для 2 процентів населення, решта - "сосати лапу", ви нього всерівно незможете виконати. Боже допоможи нам вижити.........................
ого! до Васьо Показати IP 20 Серпня 2014 09:21
Де там люди на дАУНБАСІ? Ти там був, ти розмовляв з ними? Піжони, бандюки, у...обки!!! Їх на передову без бронежилета, а наших ззаду в загороджувальні батальони. Їхні червоні пращури не так робили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus