USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Україну насувається циклон: потепління, але зі снігом

18 Грудня 2016 16:18
У найближчу добу погоду в Україні зумовить волога і відносно тепла повітряна маса, повідомляє Укргідрометеоцентр у неділю, 18 грудня.

"В Україні явно потепліло. На сході морози послабли. Але вискочило ось на півдні - у Миколаєві аж -11 градусів. Завтра вдень буде пороівняно тепло: від 4 морозу до 1 тепла. Сніг йтиме 'шапкою' - північний захід, північ, північний схід. Як на карті, - пише синоптик Наталка Діденко на власній сторінці у Facebook. - Зважаючи на кількість днів із снігом у Києві з початку зими, єдине, що мене втішає - це користь таких вологозапасів для сільського господарства околиць столиці та красиві фотки у ФБ".

По країні випаде невеликий сніг, на півдні - місцями. На дорогах країни подекуди ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8, в Карпатах 7-12 градусів морозу; вдень від 3 градусів морозу до 2 тепла.

На 20 грудня синоптики прогнозують в Україні невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний і північно-східний, 3-10 м / с. Температура вночі 1-7 ° морозу, вдень від 4 ° морозу до 2 ° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus